Pregledi pri G. v nosečnosti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

beba76 -> Pregledi pri G. v nosečnosti (2.10.2004 20:49:49)

Zanima me, kako ti potekajo... Prej sem namreč prebrala, da nek ginekolog med nosečnostjo vaginalno sploh ne preglejuje, pri mojem pa ni tako. Preglede mam zmerom na tri tedne in vsakič vaginalnega. Iz prvih dveh nosečnosti se spomnim, da je celo s tistm železnim pripomočkom šaril po meni, dokler mu nisem povedala, da sem čutila prve :duda: gibe.
Pa me zanima, kako je kaj na vaših pregledih.

Beba in :):):duda:

BARBARA R. -> Pregledi pri G. v nosečnosti (2.10.2004 22:22:24)

Ojla!
Moj ginekolog pregleda vaginalno samo prvič in kot mi je znano tudi ostali delajo tako.
Jaz sem imela rizično nosečnost,tako da me je vsakič pogledal z ultrazvokom.Kot mi je znano,če vse poteka normalno je 6 pregledov z ultrazvokom čez celo nosečnost.

filipinka -> Pregledi pri G. v nosečnosti (2.10.2004 23:17:19)

Ojla! Vidim, da ti je bil dolgčas!
No, torej, moj G mi je vedno naredil vaginalni UZ in oni po trebuhu, pa vaginalno se mi zdi, da me je tudi pregledal. Ni mi bilo mučno! MI je bolj prav, če vidim, da naredi vse kar je možno, kot pa da je površen pri svojem delu. Od veliko žensk pa sem že slišala, da jim v nosečnosti naredijo samo dva UZ, pa tudi vag. jih ne pregledajo-halo-kaj jim pa potem sploh delajo?
V. in :duda:

Anonimen -> Pregledi pri G. v nosečnosti (2.10.2004 23:26:19)

Meni je moj G vaginalnega delal prvikrat in kasneje ko je gledal mater.vrat. Drugače mi pa na vsakem pregledu naredi UZ po trebuhu.

lp

:):):)

mala -> Pregledi pri G. v nosečnosti (4.10.2004 13:03:31)

jest sem imela mislim da samo 2 vaginalna pregleda,to je pa zato ker se lahko okužiš s čim,no enkrat se je ginekolog ki je nadomeščal mojo g. prav razjezil kako ti mladi non stop šarjo po nas kar je zlo dovzetno za okužbe in jest sm mu dala kar prav,sicer se pa vse lepo vidi z UZ..
lp:metulj:

Abby -> Pregledi pri G. v nosečnosti (5.10.2004 20:42:55)

Meni v tej nosečnosti sploh ni naredil vaginalnega pregleda, za prejšnjo se pa ne spomnim točno - mogoče ga je prvič, potem pa ne več. Mi je pa do zdaj vsakič naredil UZ. Preglede imam pa 1x na mesec.

Stran: [1]