živa -> RE: Razvajen? (15.3.2007 9:51:38)
|
Vidiš, midva z možem razpravljava natanko o tej dilemi. Jaz pravim, naj ima otrok čim več kakovostnih, didaktičnih igrač, kolikor mu pač lahko privoščimo, moj mož pa, da jih ne rabi, kaj pa če mu ne bodo zanimive, pa saj se rad igra s tem in tem, pa saj ima že to in to ... Naj pa povem, da je naš otrok večino podedoval ali dobil ob rojstvu od prijateljev (npr. lego kocke, plišaste živali, lokomotivčka Tomažka (samo lokomotivo brez vagonov in tračnic), še eno lokomotivo, kako manjšo plastično igračo; puzzle, odejo in metuljčka, po katerih se plazi, peskovnik) in da smo mu midva z možem in drugi sorodniki kupili "le" kako ropotuljo, plišasto kačo za v avto, ribice za v banjo, lesene kocke, leseni vlakec, žično konstrukcijo, po kateri premikaš kroglice, plastične lončke, lopatke in kanglico, knjige, sestavljanko, gimnastični center - obroč in skokca. Zadnjič sva v Avstriji gledala tudi igrače in za večino stvari, ki bi jih jaz takoj kupila (aktivnostno mizo, gugalnico, leseno tablo) moj mož ni bil navdušen. Kupila nisva nič od tega. Izprosila pa sem lesene kocke, leseni vlakec in žično konstrukcijo s premikajočimi se kroglicami. Ergo - tudi mene zanima, kaj menite o tej dilemi. Lp, živa Aja, še to: takoj pa bi mu kupil vsaj en traktor Bruder [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].
|
|
|
|