G. Frenk Krištoflc in G. Aleksandra Bola Natek (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

pajčolanka -> G. Frenk Krištoflc in G. Aleksandra Bola Natek (15.3.2007 9:25:50)

Zanimajo me izkušnje z njima. Trenutno mam Krištoflca pa sm z njim bl tako tako zadovoljna(v enem letu in pol kar ne morem zanosit je naredu 2x UZ in konc-čeprav je reku da bmo delali preiskave pa nebo nič-če do junija ne zanosim grem po napotnico za na kliniko, me je pa nazadnje prvo vprašal kakšno kontacepcijo uporabljam.) O Natekovi pa sm slišala že neki pozitivnega pa me zanima mnenje.
tnx

pajčolanka -> RE: G. Frenk Krištoflc in G. Aleksandra Bola Natek (15.3.2007 11:06:29)

a res nobena nima izkušenj z njima?

DaisyE -> RE: G. Frenk Krištoflc in G. Aleksandra Bola Natek (16.3.2007 10:24:23)

Js poznam Krištoflca, ampak nisva midva nič v zvezi z reprodukcijo delala, ker sem se prej preselila. Je pa par mojih kolegic pri njemu in naj bi bil kar stručko in sploh fajn. Ne špara z preiskavami. Mene osebno ni glih fasciniral pač G kot G. Moja seka ga pa ne more prehvalit. Une ta druge pa ne poznam.

Upam, da boš čimprej pogruntala.

LP

alpog -> RE: G. Frenk Krištoflc in G. Aleksandra Bola Natek (19.3.2007 7:32:53)

Saj sta oba kar OK, samo mislim, da bi prej prišla na vrsto na preiskave v Slovenjegraški bolnici. Če ti je hudo čakati, si poskusi zrihtat tja. Tako ali tako se kasnejši postopki in čakalna doba zavlečejo še za nekaj let!

Stran: [1]