Rabim hitri nasvet! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Tejči -> Rabim hitri nasvet! (2.10.2004 15:08:18)

Ojla punce!

Sem v 38. tednu in od G imam naročeno strogo štetje gibov. Danes sem do sedaj samo enkrat čutila rahel premik..kaj naj naredim?? Naj čakam do devetih in če ne bo gibov grem v porodnišnico, ali pomeni to, da bo kmalu prišla bebika ven in mi ni treba skrbet??

Hvala vam že vnaprej za nasvet!

LP, Tea&:duda:

polona -> Rabim hitri nasvet! (2.10.2004 15:12:15)

Najprej se ulezi na posteljo in se umiri. Če tudi v mirujočem stanju ne bo premikov, pojdi raje k dežurnemu gin. ali v porodnišnico.

Veliko sreče!

LP

Aly -> Rabim hitri nasvet! (2.10.2004 15:18:29)

Tejči,

glede trajanja nosečnosti sva nekje skupaj....... Veš tudi jaz zadnje dni opažam drastične spremembe v gibanju otročka..... Sem tudi bolj ko ne v skrbeh...npr. danes sem jih do sedaj naštela štiri... zjutraj pa še kolcanje.... Ampak teh gibov nisem zaznala mimogrede, temveč kos sem se popolnoma umirila in se namestila v določen položaj (najbolje leže na bok), in roko božala "trebušček" ter pošiljala lepe misli otročku :love: ....potem pa sem čez čas čutila "zares rahle" gibe....... Do nekaj dni nazaj pa je bil naš :duda: pravi razgrajač.....

Poiskusi se najprej umiriti in zavzeti sproščujoči položaj.............

Sem ravno danes dopoldne rekla mojemu - da bi že rada rodila, ker se je :duda: tako umirila in me vsak čas skrbi..... Ampak naj bi to bilo popolnoma normalno, da se tik pred porodom umirijo!

LP:rozica::rozica: Aly

niki5 -> Rabim hitri nasvet! (2.10.2004 15:46:28)

Jaz sem danes dopolnila 38 teden.. Čudno pa mi je, da mi ginekologinja sploh ni naročila naj štejem gibe... Pri prvem (6 let nazaj) sem jih.. Drugače se je pa tudi meni malo bolj umiril oz. njegovi gibi so se spremenili, bolj počasni so zadnje dni. Prej me je na hitro v rebra brcnil:ups: zdej se pa že lahko pripravim :)-

Tejči -> Rabim hitri nasvet! (2.10.2004 16:17:20)

Hvala vam za nasvete!

Zaj se bom počakala kakšno uro, dve in če potem ne bo nič, potem bom šla na pregled..raje ne tvegam. Prej sem namreč skoraj 2 uri bila popolnoma na miru-ležala na boku, pa na hrbtu..pa nič. Bomo vidli, mogoče pa se je umiril in bo kmalu pokukal ven:)-

LP

dory -> Rabim hitri nasvet! (2.10.2004 17:00:51)

Oi,

ulezi se, predvsem pa pomiri se...se najboljs da se s cim zamotis pa bo prec akcija...tile soncki so tko natempirani, da takrat ko bi zelele da brca, takrat zagotovo ne bo :)...vsaj moj je bil tak :)...pocakaj do jutri, ce ne bo bolje poklici v porodnisnico...da te dajo vsaj na ctg in vidijo kako kaze :)

pobozaj busija

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.10.2004 17:20:24)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Dadi -> Rabim hitri nasvet! (2.10.2004 18:12:47)

Tejči otroček se umirja ni kej. Bo mal pohitel a ne? Sporoči čim prej kako je. Da bomo lahko :bravo:
pa pa
D.

Stran: [1]