Anonimen -> RE: Otrok v reji! (15.3.2007 7:51:20)
|
Pretresljiva zgodba! Sploh nimam besed. Rada bi le rekla,da po moje v tejle naši pravni državi, al kako že pravijo, je za ukrepanje policije in ostalih potreben kak konkreten dogodek - to je ponavadi, ko je že prepozno! Se mi zdi da je najboljša obramba napad?! A vidiš kolk primerov je v Sloveniji v zadnjem času, ko so čakali na, ne šah, ampak mat! Potem pa res nimaš več kaj. Kaj ti bo, če sodijo tvojemu morilcu? Jaz bi v tvojem primeru najbrž iskala rešitev mimo policije?! Pa ne mislim na kriminal, ampak na kakega osebnega stražarja in podobne ukrepe. Ne mu dat priložnosti za kako bedarijo. Otročke pa tudi jaz nimam pojma, kako zavarovat?! Mogoče bi delovalo to, da bi mu ,ko ga vidita povedala,da ga imata rada (kljub njegovim izpadom, pijači...) in potem nebi imel srca kaj jima naredit? Tole je bila namreč moja izkušnja iz otroštva. Sicer ni bilo tako hudo, se je pa človek v pijanem besnenju pomiril, ko je videl, da je nekdno na njegovi strani?! ž To je seveda samo igra na srečo, se pa splača poskusit, če bi slučajno ne bilo druge možnosti?! Upam, da se ne bo zgodila še ena slovenska tragedija in da se tudi tvoje dušeno stanje toliko popravi, da bi mogoče otročka lahko vzela k sebi in ju varovala?! Drugače pa se ti trudi po svojih močeh in kr še kej tule na forum potoži, ti bo veliko lažje! Pa če ti bo kej grozilo, bomo mogoče lahko kej pomagale?!
|
|
|
|