amaya -> RE: zamuja! (18.3.2007 18:31:18)
|
Vse to kar berem tukaj sem tudi sama doživela... Okoli božiča se je začela slabost, bruhanje, imela sem tudi krče (le ne dan, ampak take, da nisem mogla niti vstati), prsi so me tako bolele, da nisem mogla spati na trebuhu. To je trajalo dobra dva tedna. Potem pa , ko naj bi prišel čas M, je ni bilo...po dveh dneh zamude dobim švohceno stvarco, ki ni bila podobna ničemur. Prepričana, da sem noseča, kupim test...pokaže -. Pa kupim še enega, dva, tri...nič. Odločim se, da obiščem zdravnico. Naredijo mi urin test in ne pokaže nič. Naj povem, da so me vmes skozi prsa bolela in slabo mi je bilo. Odločim se, da grem do G. Naredil mi je ultrazvok, ker je bil po mojem opisu prepričan, da sem noseča, vendar ni bilo videti nič. Nato me je poslal še na krvni test, ki je definitivno pokazal, da nisem noseča. Sama sicer takrat nisem delala na tem, da bi zanosila, vendar sem bila na koncu, po celem mesecu, fanj razočarana. No zdaj pa je pesmica drugačna....in kr fino delava na tem.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|