|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zamuja!
15.3.2007 16:56:07   
kaja80
Prvo sem naredila BC mini, ker sem ga imela doma, potem sem šla v DM po First sign pa je pokazal še bolj močno drugo črtico. Pa ni bil prvi urin.

Lp!

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.3.2007 8:41:52   
pina-1
jao punce, jaz sem čist fuč danes....

danes je dana resnice. bomo končno vedeli pri čem smo. včeri me je še moj zlati možek hecal, da sem ziher noseča ker mi smrdijo cigareti pa vse povsod voham neke čudne stvari. samo je pol hitro dodal, da si verjetno tudi on želi da bi bila....
tako sva slabo spala, pa še zjutraj so me živčki na wc poterali..... in še BT sem si zjutraj pozabla zmerit. user posted image
jaz se pa skozi pripravljam na realnost in si skozi govorim, da mi bo G povedala da ni nič.... sam kaj ko moji možgani tega nočejo sprejet.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.3.2007 8:51:23   
Anonimen
pina jaz sem že čist na trnih zaradi tebeuser posted image

Kdaj imaš pregled?

Joj res upam da boš prinesla domov najlepšo novicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
16.3.2007 10:39:26   
pina-1
karin24 si predstavljaš mene potemuser posted image . sploh še nič pametnega nisem danes nardila.

pregled imam ob 13:40. uhh kje je še to.

P.S.
me kliče moja tetica zdej in mi reče, da je sanjala mene s trebuhom.
aaaaaaaaaaaaaaaaaa sem na psu!!!!!!!!

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.3.2007 15:38:36   
mala zirafa
Danes mi že 3. dan zamuja.Po test pa se mi ni dalo it, ker se mi je mudilo iz službe domovČe res je jutri ne dobim, potem res ponovim test.naj povem da me je danes začel malo trebuh bolet če se pretirano maprezam.Nimam pojma kaj se z mano dogaja, joške me samo malo na dotik skelijo.

kaj menite ve, je al ni user posted image ?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.3.2007 16:52:25   
kaja80
mala žirafa upam da je to to, vem pa ne.
Držim pesti.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 31
17.3.2007 7:57:37   
mala zirafa
No danes mi zamuja 4. dan in bom šla po nov test.Seveda vam sporočim!Sploh ne vem kako bi sprejela novico o user posted image ??Mož mi je rekel v smehu da bo šla ta mala delatuser posted image .user posted image user posted image Stara pa je 2,6 leti.user posted image
Pustimo se presenetiti.

Neposredna povezava do sporočila: 32
17.3.2007 7:59:19   
mala zirafa
Aja pa neki krči me občasno dajejo, ki jih drugače nikoli nimam.Dobesedno me je zvilo, da nisem mogla vzravnano stat za par sekund.

Neposredna povezava do sporočila: 33
17.3.2007 8:04:32   
Anonimen
Mala zirafa jst mam tud te krče. Če nahitro vstanem me tko špikne da se ne morem zravnat tko boli. Pa nonstop mi je slabo. Ful mam močan beli tok. Zamuja mi 3 dni test je bil zjutraj -user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 34
17.3.2007 8:13:57   
mala zirafa
Žal mi je zate.Pa ti drugače nikoli ne zamuja?Samo pri meni mi je ful čudno, ker pri takem zamujanu sem imela vedno na 28.dan rjav izcedek, šele kasneje pa se mi je vlilo.Tokrat pa ničuser posted image Imaš še kakšne druge znake?Pušenjak pravi da je treba po - testu ponovit šele čez 1 teden.Si misliš!In šele če ti tri mesece zamuja greš šele h G.Haloo?
Saj tudi če nisem user posted image mi je ok, da si lažje kariero ustvarim.
Ta mala mi pa pravi da bi rada bratca in ne sestriceuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
17.3.2007 8:18:40   
Anonimen
Aja šele čez en teden? Tega pa nisem vedela. Ne mi nikoli ne zamuja. Imam jo na 30-32 dni.
Ma hecno se počutim res. Pa ne vem al me psiha daje al kaj. Včeri me je okol popka zbadalo, cigareti mi smrdijo, kava je zanič(sem res odvisnik od kave), če mam prazen želodec mi slabi, zgaga me matra....ni da niuser posted image

Ja nimamo kej druzga k čakat. Ma sej tudi meni ni taka panika če nisem user posted image , ker sem glih začela resno službo iskat in mam kar nekaj šans, pa par stvari sem mislna še prej zrihtat, sam po drugi strani si pa že tolk časa želim user posted image , da mi ni mar za nič druzga sam da bi blauser posted image .user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 36
17.3.2007 8:31:03   
mala zirafa
Ja se strinjam  s tabo.Tolažba pride vedno prav.Mene je včeraj ful pekla zgaga, pa ne vem al je to od črnega kruha, veš tistega ki je pakiran v najlonu in je vlažen.Sem morala rupurut vzet.A je zgaga tudi začetni znak?Ve katera?
Ful me že firbec matra.Če ima za pridet naj že enkrat pride, kaj ni res?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
17.3.2007 8:32:19   
Anonimen
Ja sam res, rajš vidm da pride normalno če že pride ne pa to zamujat k pol sm pa čist zblodena k mi ni nč jasn. Ma sej bo. Slej ko prej bomo zvedle kaj je z namauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 38
17.3.2007 8:50:20   
mala zirafa
Pa veliko sreče in da bo to prašičje leto prineslo res ogrooomno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
17.3.2007 18:48:18   
mala zirafa
Sporčam da sem danes dopoldan testirala z BC mini in je bil negativen, zamuja pa mi že 4.  dan.prvič v življenju sem probala ta test.Je kateri od vas pokazal lažnonegativno?Saj imam še en listič pa če mi še jutri zamuja bom testirala tdi jutri zjutraj.
kakšne izkušnje ste imele s tem testom?

Neposredna povezava do sporočila: 40
18.3.2007 7:23:38   
mala zirafa
joj pnce pomagajte, prosim.danes mi zamuja 5.dan in Bc mini sem ponovila z jutr. urinom in  je samo ena črtica.Koliko pa so res zanesljivi ti BC mini-ji.malo sem pobrskala po iskalniku in punce niso imele ravno najlpeših izkušenj z njim.A se na tem testu proti svetlobi pod kotom vedno vidi testna črtica??, kontrolna se že itak.
prosin naj se katera javi.
Pa lepo nedeljo v brezdelju vsem skupajuser posted image !

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 41
18.3.2007 9:44:36   
baja*
Meni je BC mini obakrat pokazal dve črtici, prvič bolj rahlo, drugič pa močno. Res je da ene prisegajo le na Clear blue, ampak po mojem ti vsak test potrdi nosečnost, če si res noseča. Morda pa je test lažno negativen, če si imela ovulacijo kasneje. Počakaj še par dni in ponovi test.
Res stiskam pesti zate!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 42
18.3.2007 18:31:18   
amaya
Vse to kar berem tukaj sem tudi sama doživela...
Okoli božiča se je začela slabost, bruhanje, imela sem tudi krče (le ne dan, ampak take, da nisem mogla niti vstati), prsi so me tako bolele, da nisem mogla spati na trebuhu. To je trajalo dobra dva tedna. Potem pa , ko naj bi prišel čas M, je ni bilo...po dveh dneh zamude dobim švohceno stvarco, ki ni bila podobna ničemur. Prepričana, da sem noseča, kupim test...pokaže -. Pa kupim še enega, dva, tri...nič. Odločim se, da obiščem zdravnico. Naredijo mi urin test in ne pokaže nič. Naj povem, da so me  vmes skozi prsa bolela in slabo mi je bilo. Odločim se, da grem do G. Naredil mi je ultrazvok, ker je bil po mojem opisu prepričan, da sem noseča, vendar ni bilo videti nič. Nato me je poslal še na krvni test, ki je definitivno pokazal, da nisem noseča. Sama sicer takrat nisem delala na tem, da bi zanosila, vendar sem bila na koncu, po celem mesecu, fanj razočarana.
No zdaj pa je pesmica drugačna....in kr fino delava na tem.user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 43
18.3.2007 20:21:07   
mala zirafa
Saj se mi ne gre tolko da moram bit prav zdaj pod mus noseča.Po eni strani bi ga zdaj takoj ker sem nora na otroke po drugi pa, če bo kasneje nič zato.sam čudež bi bil da sem noseča ker je mojuser posted image pazil, čeprav ni zanesljiva metoda-preizkušeno.

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.