Blacky30 -> RE: Januar 2005 (1.6.2007 12:45:44)
|
Zdravo, punce! Kako čas leti, se kar nekaj časa nisem oglasila. Smo čisto padli noter v novi biznis, ki sva se ga z možem lotila in ni več kaj dosti časa za nič. In potem čas, ko smo skupaj, poskušamo kvalitetno izkoristiti in se imamo prav fajn. No, naša kahlica je občasno v uporabi. Enkrat je kakal noter, lula pa ponavadi zjutraj pri previjanju pa zvečer. Sicer pa bom zdaj, ko je postalo bolj toplo, šla kar na vse ali nič. Pleničko dol, pa bo, kaj bo. Upam, da bo šlo hitro. Vse kaže, da smo dobili tudi vrtec za jesen in do takrat se pleničke moramo ziher rešiti. Je pa bilo tak, da ni in ni bilo odgovora iz vrtca, pa sem poklicala. In mi je gospa povedala, da je bilo ful preveč prijav (pa taki mali kraj!) in da se je osebno obrnila na župana in prosila za odobritev dodatnega oddelka in dobila odobreno. Tak da ne bo več kombinirane skupine, ampak bodo večje ločili od manjših. Prej smo namreč imeli le eno skupino. Bomo videli, kako bo to pri nas potekalo. Sicer je naš mali ful družaben in kar nori od veselja, ko zagleda kakšne otroke, takoj se znajde in priključi družbi, tak da mislim, da večjih težav ne bi smeli imeti, razen, če se mu bo kdo zameril. Tracy, kdaj točno imaš rok? Da ti sledim... pa glej, da čimprej javiš, da je vse za teboj in že cartaš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Ful sem vesela za vse vas, ki že pričakujete in upam, da se vam kmalu pridružim, čeprav moram priznati, da odkar mi je dragi dal zeleno luč, da bova imela še enega, sem zdaj jaz tista, ki vlečem rep med noge. Včasih se mi zdi, da jaz tega ne bom zmogla, da dveh takih otročkov ne bom mogla obvladati pa vse spedenati. Čeprav je meni toliko lažje, ker moja mama živi v sp. štuku naše hiše in mi zelo veliko pomaga. Ampak mene je vseeno strah. Pa da raje niti ne začnem o tem, da ko samo pomislim, da bom morala še enkrat rodit, mi vedno bolj mineva, ker ko se poglobim v to, se kar natačno vsega spomnim in me valjda strah zagrabi. Ali razmišljate kaj o tem, da bi vašim malčkom kupile avtke na akumulator? Midva sva ga že za 2. rojstni dan gledala v Avstriji, pa je kar drag, takšen, kot bi moj mož kupil, stane 500 €. Mislite, da je to že za njihovo starost ali bo bolj prav prišel drugo poletje? Nič, toliko za danes. Sem v službi, pa moram iti dalje delat....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|