|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ivf.1 ali 2 zarodka
14.3.2007 14:12:05   
Anonimen
pozdravljene punce!
mene pa nekja zanima. vprašanje je za tiste, ki ste že bile na postopku ivf. koliko zarodkov so vam vstavili v maternico. meni je bilo rečeno, da najraje vstavljajo enega, ampak če želiš ti vstavijo 2 ali 3.zdaj sem pa res v dilemi. sama bi imela dvojčke,, ne gre se za nič drugega ampak  semv dvomu  zaradi tega, ker je zdravnica rekla, da je lahko veliko komplikacij z dvojčki in sedaj sem v dilemi kaj naredit. jutri ji morem povedat. svetujte mi prosim.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ivf.1 ali 2 zarodka
14.3.2007 14:18:13   
stunfek
Jaz bi šla tudi v dva. user posted image  Zgodi se, da se včasih eden ne prime, eden pa. Mislim, da so boljše možnosti za uspeh.
Vso srečo ti želim!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2007 14:21:46   
Sulfinija
Jaz sem v 1.IVF šla,da so mi dva vstavili oziroma mi je zdravnik sam rekel,da bodo kar dva vrnili nazaj v maternico.In sedaj meseca maja ko bom imela ponoven postopek bom defenitivno šla spet nato,da mi dva vrnejo nazaj v maternico.Želim ti veliko sreče!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2007 14:53:18   
Anonimen
Sama sem bila v podobni dilemi. Z partnerjem sva se še v čakalnici spraševala za 1 ali 2. Prvič sva se po nasvetu zdravnika odločila za enega. Pa žal ni bilo uspešno. Potem sem imela dva transferja z zamrznjenimi.Prvi je bil z dvema. Zanosila sem, a se je žal končalo z abrazijo. Drugi pa z enim.Spet razočaranje. Letos v začetku leta sem ponovno imela postopek s svežimi in odločila sva se za dva. Sem ponosna nosečnica, prijel pa se je samo eden.
Jaz bi se ponovno odločila za dva. Razen če imate v družini že kake enojajčne dvojčke, ker v tem primeru imaš možnost, da so na koncu kar trije. Tisto je pa potem res bolj nevarna nosečnost, pa še za otročke je nevarno. Pa tudi tak primer poznam, pa so zdaj vsi zdravi.
Želim ti, da se odločiš tako kot čutiš. To je vedno najbolj prav.

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?