|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregled pri 20. tednu
14.3.2007 12:04:10   
Anonimen
konec meseca imam pregled.vem da ima vsaka tam nekje morfologijo, vendar meni G ni nč omenil, da jo bo naredil.
ali to spada pod pregled in kako poteka???
rekel mi je le, da boma imala najprej pregled, potem pa lahko pokličeva še fanta, da bo videl najin zakledekuser posted image ???
vem, da bo tole vprašanje malce čudno, vendar vseeno: a ve vprašate vse kar vas zanima, ali ste tudi ve zadržane glede vprašanj?namreč mene zanima ogromno, pa ne vem kako vprašati, da ne bom čudno izpadla(mislim na pregledih)!
hvala, za odgovore
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pregled pri 20. tednu
14.3.2007 12:16:00   
janapan
najbolje da pokličeš. Verjetno ti bo delal morfologijo saj je to eden izmed tidtih dveh obveznih Uz pregledov. Vseeno pa raje pokliči ker te bo npr lahko pogledala na kakšen drugi dan, vsaj da boš vedela kdaj naj pride tvoj s tabo.
meni so morfologijo delali v 22 tednu. Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2007 12:18:08   
janapan
Kar se tiče vpršanj-ne se sekirat vprašaj kar te zanima četudi je ful brezveze. Jaz ponavadi vse vem kaj bom vprašala potem ko sem tam pa vse pozabim.  napiši si na listek ; )

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2007 19:09:32   
lunca2
Res je najbolje, da kar te zanima vprašaš saj drugače ne boš izvedela. Jaz nisem zadržana pri zdravniku in kar me zanima vprašam.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2007 21:34:36   
*tajda*
janapan jst tudi vse pozabim,še pred pregledom vse vem kaj moram vprašat potem ko grem pa domov se pa spomni,to pa zato ker imam tko gobčno ginekologinjo,ki mi ves čas nekaj razlaga in govori in v tistem vse pozabimuser posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2007 21:45:17   
sončnica13
oj!
tud jaz sem večkrat pozabila vprašat ko sem bila tam, pa mi je bilo potem zelo žal. user posted image Toda proti koncu sem se pa že privadila in sem veliko več spraševala, pa tud sem dobila občutek, da je G. rada videla, da sem jo spraševala-no, saj taki naj bi bili G.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2007 9:25:24   
Tina26
To je morfologija, saj drugače ne bi rekel G da bo tudi fant lahko prišel zraven
Vsaj pri nas je tako da je mož - fant zraven lahko samo na UZ pregledih, kar pa morfologija je.

Kar se pa vprašanj tiče, si jih pa jaz zapomnim, tudi vprašam, samo odgovorov pa ne dobim vedno - imam zelo redkobesedno G, ki mi na vse odgovarja "sej bo, ti se samo nič sekirat" al pa "tako kot prej, nosečnost ni bolezen" user posted image

Pa uživajata na morfologiji, jaz sem obakrat jokala zraven. Ah user posted image

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......