zdej pa res ne vem... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

pajčolanka -> zdej pa res ne vem... (13.3.2007 21:33:55)

a nj grem popravit gel nohte.
lih zdej mi je en odletu pa se mi je zdelo da kar fajn drži. Ker eno je to da je zadeva draga drugo pa to da mi precej slabo držijo. na enem prstu-deni prstanec se mi je že precej odlimu skoraj čist no, na enih še nekak drži na enih pa zelo slabo. pa sploh nism fejst zahaklala.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
aja mam jih pa gor tri tedne in to prvič.
po eni strani bi ful šla sam po drugi strani mi je pa 25€ precej velik no za ene nohtke. si raj kupim kj drugega. joooj. mogla bi pa it te dni enkrat na korekcije pa kr odlašam.

Anonimen -> RE: zdej pa res ne vem... (13.3.2007 21:57:10)

Kok časa pa jih imaš? Meni zdržijo ene 3-4 tedne.

pety78 -> RE: zdej pa res ne vem... (13.3.2007 21:57:10)

Če se da, si sama gor prilimaj, drugače boš pač morala na obnovo. Sicer si pa tako že prej vedela, kako je s tem? [sm=smiley36.gif]

pajčolanka -> RE: zdej pa res ne vem... (13.3.2007 22:01:48)

ja sej sem vedela vse samo malo mi je smotano ker mi tako slabo držijo. to me malo muči. ker če mi hoče zdej fajn nardit mi more par nohtkov čist na novo nardit ker še komi držijo. pa tole sem bla zdje fajn presenečena da mi je odletu mezinec ker mi je res fajn držu, sma dajala dol jakno pa sm malček v rokav zgleda neki zahaklala pa je kr odletu. zdej če mi pa bojo vedno tko slabo držali...
mam jih pa gor tri tedne pa mam že od vsega začetka težave...

pety78 -> RE: zdej pa res ne vem... (13.3.2007 22:04:42)

Potem pa si jih pojdi naredit v drug salon. Pa mogoče malo krajše.

pajčolanka -> RE: zdej pa res ne vem... (13.3.2007 22:07:05)

mah bm vidla, najraj bi jih dala dol. Pa šla sm v salon za katerega sem dobila največ pohval.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Moyca_ -> RE: zdej pa res ne vem... (14.3.2007 19:36:22)

zgleda imaš take nohte, meni so tudi non-stop dol pdali, ne glede na to k komu sem šla. Tak da se mi zdi škoda denarja za en teden

goda13 -> RE: zdej pa res ne vem... (14.3.2007 20:15:33)

Lahko pa ni problem v nohtih. Lahko se zgodi, da tudi tvoji nohti ne sprejmejo umetnih. Imaš lahko različne razloge, pa eni ne verjamejo, da naprimer hujšanje, stres ali pa take stvari tudi vplivajo na nohte. Ponavadi morajo nohti zdržati ob pravilni negi do 2 meseca ali pa tudi več. Eni moji stranki so zdržali 6 mesecev brez korekcije. Sam to je v zelo malo primerih. Kar se tiče pa tega da jih daš dol, pa ti svetujem, da jih samo skrajšaš in počakaš, da ti prerastejo, ker drugače bodo tvoji nohti poškodovani.

Stran: [1]