Katera ima Bambinomio? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Putka -> Katera ima Bambinomio? (13.3.2007 15:11:51)

razmišljam o nakupu teh bombažnih plenic. Bi mi prav prišle kakšne praktične izkušnje, npr.koliko kosov porabite, kako pogosto perete...?

Hvala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

Anonimen -> RE: Katera ima Bambinomio? (13.3.2007 18:10:34)

Tu boš našla nekatere odgovore:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=117&i=154886&t=154849#reply_154886

Sama jih pa žal ne poznam.

Lp, jjasna

SašaR -> RE: Katera ima Bambinomio? (13.3.2007 20:04:36)

Mi imamo racmanke, ker so bolj univerzalne in nam so zakon. Kakšne so babinomio, pa ne vem točno, sam glede na to da je nekako sistem enak, sklepam da so dobre.

Strawberrie Cherrie -> RE: Katera ima Bambinomio? (13.3.2007 21:07:21)

Bambino Mio naj bi bile boljše ..... in tudi dražje.

poppi -> RE: Katera ima Bambinomio? (14.3.2007 1:13:29)

Kaj ste prebrale glede unga praška Klar? Ga katera uporablja? Je z njim zadovoljna?
Jaz bom že zelo kmalu začela uporabljat te plenice in me zanima če uporabljate striktno samo prašek ali dodate malce mehčalca, da pridejo bolj mehke? Mate kak drug trik, da ni treba dodajat mehčevalca, tako da so stvari mehke (poleg plenic, mislim tudi na oblekice,itd...)?
Hvala že vnaprej za nasvete

pikam -> RE: Katera ima Bambinomio? (14.3.2007 7:02:47)

Jaz ne uporabljam mehčalca, ker cunje sušim v sušilcu in so zaradi tega tudi lepo mehke.

nova sloncica -> RE: Katera ima Bambinomio? (15.3.2007 12:20:53)

Jest se tudi odločam za nakup teh planic, ker so veliko lepše kot racmanke in štorklje. Ne vem pa kako se obnesejo na ritki. Glede cene pa se mi zdi, da če kupiš paket ni tako drago.

frufru -> RE: Katera ima Bambinomio? (19.3.2007 7:47:36)

IZVIRNO SPOROČILO: poppi

Kaj ste prebrale glede unga praška Klar? Ga katera uporablja? Je z njim zadovoljna?
Jaz bom že zelo kmalu začela uporabljat te plenice in me zanima če uporabljate striktno samo prašek ali dodate malce mehčalca, da pridejo bolj mehke? Mate kak drug trik, da ni treba dodajat mehčevalca, tako da so stvari mehke (poleg plenic, mislim tudi na oblekice,itd...)?
Hvala že vnaprej za nasvete

Če maš sušilca, ne rabiš mehčalca. Lahko pa daš namesto mehčalca malo kisa ali kuhinjske sode. Klar se mi je zdel glede na čistočo drag, ariel ravno tako dobro opere. Lahko pa probaš s himalajskimi oreški.
Če denar in prostor ni problem kupi bambino mio, drugače pa racmanke. Jih rabiš manj, ker se velikost regulira, pa cenejše so.

ajja -> RE: Katera ima Bambinomio? (21.3.2007 10:57:01)

Mi imamo racmanke in smo zelo zadovoljni. V igri so bile tudi bambinomio, ampak niso zmagale, ker so dražje pa baje jih rabiš več, ker so različnih velikosti. Vsekakor pa sem 100% za bombažne plenice. Še to, jaz imam 12 rumenih pa 8 zelenih racmank.
Pri pranju pa, kljub temu da sušim v sušilcu, dodam malo mehčalca.
LP!

Stran: [1]