Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Neprijeten vonj v hladilniku 13.3.2007 9:05:00
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Salco s kavino usedlino dej noter - nase veze neprijetne vonjave. Drugac sem pa v dm-ju vidla, da se kupi posebno jajce za v hladilnik,ki prav tako nase veze neprijetne vonjave.
|
|
|
|
RE: Neprijeten vonj v hladilniku 13.3.2007 10:40:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja to jajce iz dma, ali pa šalčko mleka
|
|
|
|
RE: Neprijeten vonj v hladilniku 13.3.2007 12:21:53
|
|
|
|
Lunca1
|
pa če se ne motim tudi pecilni prašek
|
|
|
|
RE: Neprijeten vonj v hladilniku 13.3.2007 12:48:04
|
|
|
|
m@j@
|
ja, MLEKO! je zadnjič prišla k meni v vrtec ena mama po vnukinjo, pa ne vem, kako smo prišli na to debato. Ona je kmetica in je pripovedovala kakšen duh pusti mleko, če se polije. ampak, če pa v hladilniku smrdi, pa sam skledo z mlekom noter, pa vse nase veže. lp,
|
|
|
|
RE: Neprijeten vonj v hladilniku 13.3.2007 15:54:48
|
|
|
|
solatja
|
mam jajco iz dm-ja pa ni ne vem kaj. se ne splača. baje da pecilni pa verjetno tud kis. najbolj pa pomaga, da smrdljivo stvar poiščeš in jo stran vržeš.
|
|
|
|
RE: Neprijeten vonj v hladilniku 14.3.2007 18:29:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole mleko je pa res zakon!
|
|
|
|
RE: Neprijeten vonj v hladilniku 14.3.2007 18:32:17
|
|
|
|
Primoza
|
Ko boste šli na dopust ga ne pozabite odtajati in pustiti odprtega, da prihaja notri kisik.
|
|
|
|
RE: Neprijeten vonj v hladilniku 14.3.2007 20:39:19
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Kadar hladilnik oddaja neprijetne vonjave, poiščem izvor le-teh. Najhujša je čebula - npr. pri kuhi jo porabiš polovico, preostalo polovico pa hraniš v hladilniku. Smrdi po prešvicanih zoknih. Jaz zato neporabljene kose čebule sploh ne hranim več. Hm, ostalo kar bi lahko oddajalo kakšne čudne vonjave temeljito zavijem v alu-folijo...
|
|
|
| Stran: [1] |
ImeBeckieKatero od spodnjih imen vam je najbolj všeč, če vam sploh je? Hvala za glas. Komentarji zaželjeni.Rebeca (
28%)
Erik (
33%)
Tom (
21%)
Miša (
18%)
Število vseh glasov: 297Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!