madež od kulija na usnjeni sedežni? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

SanjaS -> madež od kulija na usnjeni sedežni? (13.3.2007 8:05:09)

Morda katera ve kako bi odstranila madež od kulija na  usnjeni sedežni kremne barve[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]...

"Moja" naslednja usnjena sedežna bo definitivno temno modra oz. barve modrega kulija..

lp,
S.

Lunca1 -> RE: madež od kulija na usnjeni sedežni? (13.3.2007 8:06:39)

poskusi z alkoholom

Felicity -> RE: madež od kulija na usnjeni sedežni? (13.3.2007 9:26:28)

Žal je kuli ena redkih stvari, ki ne gre dol z usnejene sedežne. Vsaj tako je rekel izdelovalec sedežnih, kjer so jo naročili moji starši.

Če pa boš odkrila stvar, ki ga odstrani, sporoči!

atinav -> RE: madež od kulija na usnjeni sedežni? (13.3.2007 11:31:00)

Mi smo pred kratkim kupili v Marosu en tak komplet z čistili za usnje(Leather Master) in notri je pač prav eno posebno čistilo za kulije in je res ok. Samo cene je mal visoka in sicer okoli 35 EUR.

SanjaS -> RE: madež od kulija na usnjeni sedežni? (13.3.2007 16:58:03)

Joj, prejoj![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Saj se mi je kar zdelo, da bodo s to zadevo težave....

Bom poskusila najprej z alkoholom, tko k svetuje Lunca..

Urša -> RE: madež od kulija na usnjeni sedežni? (13.3.2007 17:01:40)

Moja" naslednja usnjena sedežna bo definitivno temno modra oz. barve modrega kulija..

Hvala za nasvet. Mi smo v fazi kupovanja sedežne in ful mi je všeč bež, samo se bova ravno zaradi takih stvari odločila za kaj temnejšega. Veliko sreče pri odstranitvi čačke!

zungi -> RE: madež od kulija na usnjeni sedežni? (19.3.2007 11:51:19)

Tudi mi imamo doma usnjeno sedežno garnituro, krem barve, za uspešno odstranjevanje različnih madežev pa sva v Rutar centru kupila komplet za čiščenje LEATHER MASTER (vsebuje več stvari od emulzij za odstranjevanje različnih madežev in pa tudi premaz za zaščito usnja).
Zaenkrat sem z njim zadovoljna, je pa res, da od kulija madeža na sedežni še nisem imela.

Stran: [1]