|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Palček zavijalček
1.10.2004 13:58:29   
Jutra
Med oglasi sem videla, da nekdo prodaja Palčka zavijalčka, malo rabljenega za 7.000 SIT.
Naj omenim, če še ne veste, da se ga da v oktobru kupiti v Baby centru za 6.990 SIT!!
LP, Barbara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Palček zavijalček
1.10.2004 21:56:54   
filipinka
To je pa ful poceni! :bravo:Mi smo dali v AUT 40 eur, pa smo mislili, da je poceni. Drugače pri nas stane 15.000!
Kupite! Nisem še ga sicer probala, se mi pa zdi, da bo O.K.
V. in :duda:

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Palček zavijalček
2.10.2004 9:08:25   
Lunca1
Ja jaz sem bla tud mal prehitra, pa sem ga v Avstriji kupila za 35 €:(. Prav tako pa tisti meter za višino otroka, ki je zdaj tud v akciji v Baby centru za 1000 cenejši. Če katero zanima imajo člani Infantina v tem mesecu popust na Pampers plenice in kozmetiko Bubchen in Niveaa. no vsaj tega še nisem kupila:)

Lp Lunca

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.