|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Velikost ploda
1.10.2004 13:54:01   
Spicy Black
Drage moje! Včeraj sem bila na UZ in mi je G dejal, da sem nekje v 8. 9nebesa. In če znam kaj razbrati s slikice je naša :duda: velika 1.84 cm ? Koliko so bile pa vaše :duda: velike na začetku?

Hvala vam za dogovor

Nina in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Velikost ploda
1.10.2004 13:57:41   
ksenjak
Moja je bila v 6t velika 2mm, v 10t, 30mm in v 12t 59mm. Je to (sploh na začetku) po mojem čisto odvisno, glede na to da gre za mm.

Lp, Ksenja

(odgovor članu Spicy Black)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Velikost ploda
1.10.2004 13:59:11   
dory
Nas mali je imel v 6.tednu 10mm :)

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Velikost ploda
1.10.2004 14:02:51   
ksenjak
Ja, to se mi je zdelo ful zanimivo. Sem takrat nekje od tebe Teja zasledila za podatek in sem bila potem kar malo zaskrbljena. Ampak očitno je res čisto odvisno od punce do punce.

Lp, Ksenja:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Velikost ploda
1.10.2004 14:59:17   
dory
Sej ne vem,a je bil moj mali za svoje tedne velik al majhen?

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Velikost ploda
1.10.2004 15:19:33   
beba76
Moj :duda: je bil v 10t "velik" 38.8mm.
Beba in :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Velikost ploda
1.10.2004 16:34:50   
Maja Z
Moj pa je bil v začetku 7 tedna velik 9mm.
LP Maja

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Velikost ploda
1.10.2004 20:09:42   
filipinka
Moj je bil v 9t2d velik 20.1mm! Tako piše na slikici!
Joj zdaj, v 42. tednu (jutri se začne) pa je tak VELIK :angel:, da me tišči in riva na vse strani, koliko je velik ne vem... kakih 1/2 metra že najbrž!
Kaj zraste iz pikice, ha! Če ni to čudež!
V. in :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Velikost ploda
2.10.2004 8:41:29   
deily
Pri meni je pri 6t3d moja bila velika 6.3mm kot mi je tudi rekel G.,vendar se mi zdi, da je premela. Bomo videli naslednjič kaj mi bo rekel.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Velikost ploda
2.10.2004 10:08:34   
Dolina
Jaz vem pa šele za 13t, ko je bil moj sonček velik 79mm. Prej se mi zdi, ga G sploh merila. Vsaj nič mi ni rekla. Zdej sem pa v 18t in je velik 18cm :bravo: in težek 40dag. Kako pa težo zračunajo, pa mi ni jasno. :zmeden:

Lp, Dolina

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Velikost ploda
2.10.2004 11:52:30   
tejč
Najina pikica je bila prvič merjena ta teden (7. teden in tri dni) 8,9 mm.:love:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Velikost ploda
3.10.2004 11:02:06   
SU
Moj je bil pa pri 12t in 3/7 velik 6,8cm! Glede na to kako mičkeni so na začetku, sploh ne moreš verjet kakooo potem zrastejo... LP, SAŠA (13t)

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Velikost ploda
3.10.2004 23:27:46   
@
Našega velikančka je pri 14T merila na pregledu nuhalne svetline, ful se je lepo raztegnil in G ga je izmerila 7.4 cm. Maksumum za to starost je menda 7.5. :zmeden:
Jaz sem visoka 172, ati pa 190 cm, zato je rekla, da :duda: najbrž ni starejši, ampak je res tako velik.
Tudi pri mojem 3.5-mesečnem trebuščku se že vidi, da si :duda: vzame prostor za svoje plavalne vaje! :metulj:

Afna

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?