Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako uveljavljate družinske člane 12.3.2007 20:55:21
|
|
|
|
Erdbeere
|
točno tko kot si napisala....sproti boš uveljavljala otroka in imela malo večjo porodniško, konec let ap anič oz. malo €
|
|
|
|
RE: Kako uveljavljate družinske člane 13.3.2007 10:52:24
|
|
|
|
Maleal
|
Še ima kdo izkušnje s tem,sem klicala na csd in mi je rekla,da nem dobila nič kaj manjše dohodnine ,zdaj pa res ne vem pri čem sem.Raje imam manjšo porodniško in potem dobim več dohodnine.
|
|
RE: Kako uveljavljate družinske člane 14.3.2007 9:17:35
|
|
|
|
Tasika
|
Iz obračuna porodniške bi moralo biti vidno ali je upoštevana olajšava za vzdrževanega družinskega člana. Tista na csd pa itak ne more vedeti če nima obračuna pred sabo. Pa ponavadi se nič ne spoznajo na številke
|
|
RE: Kako uveljavljate družinske člane 6.4.2007 21:23:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem v letu 2006 prijavila sina na vlogi za dopust za nego in varstvo, pa CSD tega sploh ni upošteval Tako bom šele zdaj dobila poračun za nazaj. Imam pa nekje v mislih, da tega neprijavljanja ne bodo več dovolili in da smo nekako dolžni že sproti prijaviti vzdrževane družinske člane. Nisem sigurna, bi morala prav poiskat, če je kje uradno zapisano.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.