|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Fant
13.3.2007 14:42:52   
kalbo
Vendar stikov z njimi noče prekinit, čeprav sem mu rekla, da ne pustim da vidim koga v mojem stanovanju,

Tvojem ali vajinem stanovanju?

A ti hočeš partnerja, al kužka, ki bo lajal kot boš ti hotela in kadar boš hotela. Draga moja, zavedaj se, da nimaš zlata med nogami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.3.2007 14:44:54   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

, da nimaš zlata med nogami.

user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 27
13.3.2007 14:48:26   
kalbo
Ti se kar smej,  jaz pa dejansko poznam par žensk, ki mislijo, da imajo zlato tam spodaj. Obstajajo pa seveda tud moški brez samozavesti in hrbtenice, ki za takšnimi ženskami lezejo ko kužki. Ko se mal potepe, mu da spet mal za povohat, pa je spet na pravi poti in ponižen.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.3.2007 22:00:06   
Anonimen
Obljubil je,da ne bo vabil kolegov. Vendar je. Obljubil je,da ne bodo neprestano tu, vendar so celo do jutra! In jaz mu naj pustim se s temi družiti? Odpovedala sem se samo določenim kolegom,ne vsem. Vendar bi on lahko razumel,da kljub temu,da je stanovanje na moje ime,sama vse plačujem,bi me le lahko malo razumel in nehal vabiti kolege! A k bratu bi hodil vsak dan,celi dan bi tam tiščal ko ga pa jaz potrebujem,pa stisne rep med noge. Nisem ne otrok, ne ukazovalna. Vsak ima svoje mišljenje in cenim vaše odgovore, vendar vsi ne morete reči da sem otrok! Ker nisem user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
13.3.2007 22:01:26   
Anonimen
In Kalbo tipično zate. Ne mislim da imam neko zlato med nogami, vendar vidim da kot moški razmišljaš samo s spodnjo glavo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
14.3.2007 6:22:29   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Obljubil je,da ne bo vabil kolegov. Vendar je. Obljubil je,da ne bodo neprestano tu, vendar so celo do jutra! In jaz mu naj pustim se s temi družiti? Odpovedala sem se samo določenim kolegom,ne vsem. Vendar bi on lahko razumel,da kljub temu,da je stanovanje na moje ime,sama vse plačujem,bi me le lahko malo razumel in nehal vabiti kolege! A k bratu bi hodil vsak dan,celi dan bi tam tiščal ko ga pa jaz potrebujem,pa stisne rep med noge. Nisem ne otrok, ne ukazovalna. Vsak ima svoje mišljenje in cenim vaše odgovore, vendar vsi ne morete reči da sem otrok! Ker nisem user posted image

iz tega pisanja je jasno,da ti/vama z otrockom bo boljse,ce bosta sama...ne vem no...ce si ze zanosila potem si se zavestno odlocila za enega otroka...dveh naenkrat ne rabis ane?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
14.3.2007 9:23:58   
kalbo
In Kalbo tipično zate. Ne mislim da imam neko zlato med nogami, vendar vidim da kot moški razmišljaš samo s spodnjo glavo!

Veš, težko je razmišljat s tazgornjo glavo, ko ti spodnja ponuca vso kriuser posted image , ženske tega ne veste.

No zdaj pa šalo na stran. Moraš priznati, da po prvem tvojem postu človek ne mora sklepati drugega kot to, kar sem sklepal sam. Pa naj razmišlja z zgornjo, spodnjo, al pa tasrednjo glavo. Če pišeš in pričakuješ neke nasvete, predstavi celotno situacijo, ne pa samo na pol.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
14.3.2007 14:17:39   
srki
Po tvojem prvem postu, smo te skoraj vsi "obsodili". Res je, kot je napisal Kalbo, lahko bi bolj natančno že na začetku napisala, kaj in kako.

Po pravici povedano, to, da bi prijatelji prespali v najinem stanovanju, pa po možnsoti še pijani ali zadeti, pa tudi meni ne bi bilo všeč. Saj vendar pričakujeta otroka. In veš kaj, sedaj sem ugotovila, da je on en velik otrok, ne tiuser posted image .

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 33
14.3.2007 23:10:45   
Anonimen
Saj ni važno kdo je tukaj otrok, samo rada bi da pomisli tudi name, ker imam večinoma slabosti bolečine pol moram pospravljat za njimi saj jih je on povabil ne jaz. Zaj se mu je bolniška prenehala in ni več kolegov tukaj, ampak koliko časa bo tako??? Zdaj mi je čisto super ko sva sama se pogovarjava a ko so kolegi on kao da mene ne pozna. Upam, da se bo rešilo še preden se dete rodi kajti potem res nevem kaj bom storila.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?