Lea -> Počitnice - Egipt :)) (1.10.2004 14:04:35)
|
Pozdravljena! Tudi sama sem bila v podobnem položaju kot ti, vendar lansko leto. V Egipt sem se odpravila noseča 4 mesece in pol. Z možem sva šla kot vidva na zaslužene počitnice in medene tedne:bravo:. Imela sva se prečudovito in bi vse skupaj še kdaj ponovila. Na letalu nobenih problemov, s hrano tudi ne, samo dobro sem pazila kaj pijem in jem - vsekakor pa sem si tudi zobe umivala z ustekleničeno vodo. Kljub pažnji sem dobila tudi prebavne težave, ki sem jih hitro odpravila z ogljem, ki sem ga imela s sabo. Ah, pozabila sem povedat - midva sva bila v Sharm el Sheiku, hotelu s 4*. Prvi teden sva vsak drugi dan odšla na organiziran izlet, drugi teden pa sva mal lenarila ob morju. Jahat sem šla tudi kamelo, vendar smo predhodno opozorili vodiča, da mi da eno kamelo s širšim sedlom, da se ne bi v trebušček udarila in tako sem tudi to poskusila - sicer je trajala ježa samo 10 minut. Edino česar nisem preizkusila je bila vožnja po puščavi z 4-kolesnim motorjem - so mi predhodno povedali, da motor preveč skače in te gor full premetuje (čeprav sem sicer zagreta motoristka, tega nisem poskusila). Udeležila sva se tudi izleta v Kairo, kjer traja vožnja z avtobusom na eno stran 6 ur, a zame ni bil noben problem. Res pa je, da v nosečnosti nisem imela nobenih zapletov in težav, da nisem komplicirala in da sem predvsem uživala. Napisala bi ti lahko še veliko več, saj so občutki bili enkratni in spomini se vedno živijo. Glede na svoje počutje se odloči sama in razmisli v kaj se spuščaš. Moja bebica v trebuščku je bila zelo zadovoljna s toplim Rdečim morjem, ki je tudi mamici zelo pasalo. Če pa te še kaj zanima, me lahko mirne volje vprašaš. LP in čim več užitkov!:sloncek:
|
|
|
|