dvojčica -> danes na pregledu (3.10.2004 13:39:37)
|
Pia73, to je bil moj prvi postopek. Sedaj pa čakam na pregled in gremo verjetno decembra v nov boj. Upam, da bo tokrat uspelo, saj upanje je vedno, le rezultat ni nujno dober. Sedaj imam polno nasvetov od kolegic, da 7 dni pred ovulacijo ne smem jesti nič kislega :zmeden:, ker to povzroča v želodcu močnejšo kislino in da to ni v redu, jesti pa moraš veliko sladkega. No, jaz ne vem zate, zame vem, da ne bi bilo dobro, ker imam na sebi kar nekaj bremena preveč :)-. To je tako, če preveč "nalagaš" vase, pa te nič ne na "elastiko", kot je to v reklami za zavarovalnico. Otroci iz moje skupine namreč pravijo, kadar se pohecam, če jih mal' na elastiko. Ja kdo jih pa ne bi ;)? So taki cukrčki, še dobro, da imam njih. Pia, upam, da se ti lepo držiš in paziš nase, kakor vem si na okrevanju, kajne? Tudi jaz imam maternico "obrnjeno" nazaj, se je pri transferju tako matral, da sem skoraj pod strop zlezla od bolečin. Na HSG pa tega ni videla. No pa se kljub temu jajčece ni prijelo. Pa po koledarju sem imela lunino ovulacijo... Prihodnjič bo bolje, sem slišala, da so plavalčki najboljši pozimi:)-, zakaj pa ne vem. Ja vse sort se sliši... En šopek :rozica::rozica::rozica: ti pošiljam, in držim pesti za + ali pa "po ta starem" :modri:. Lp, dvojčica
|
|
|
|