::zaspanka:: -> RE: Kdaj v razvojno? (14.3.2007 21:15:53)
|
nasa se je prvic srecala,sicer z nevrologom ze pri nekaj tednih.in en dan kasneje,ko se ni bila stara en mesec, je k nama prisla (v bolnico) fizioterapevtka, naju je ucila handlinga in res super opravila svojo sluzbo. pri dveh mesecih sva bili ze v RA in tudi na nfth. jaz mislim, da je to odvisno od tega, kaj je z otrokom. ce je sicer vse ok (porod, brez zapletov kasneje) je res tam nekje 3 mesece,ker se sele takrat res opazi, da je nekaj zares narobe in ni le faza. ce pa je,kot v najinem primeru, vzrok za nepravilnosti kaj vecjega, (npr. pri nama virus,ki poskoduje mozgane),pa urgirajo takoj. jaz imam samo pohvale glede tega, res so me dobro usmerili,glede na to,da sem prvic sploh pomislila na to,da je z mojim otrokom lahko kaj narobe...so me vedno usmerjali,zdravniki sodelovali in sva prisle do zdaj,ko sva sicer dalec zadaj, a sva srecni,ker nama gre na bolje.ne predstavljam si,kaj bi bilo,ce bi do tretjega meseca bili doma,kot da ni nic narobe...verjetno bi jo potem odpisali. poleti bo mogoce ze sedela=) lp
|
|
|
|