toya -> kaksno je vase mnenje? (1.10.2004 11:41:51)
|
Mi imamo pa problem, ki se mu rece stagniranje teze.Mala Eva je stara 4,5 mes. Do konca 4. meseca je podvojila tezo, to je, prisla je na 6 kg, njena porodna pa je bila 2980g.Do tu je bilo vse OK. Baje da mora otrok podvojiti do konca 6. mes.Zdaj pa je v 3 tednih pridobila le 100g. Vceraj sem klicala pediatrinjo, do sedaj sva bila zelo zadovoljna z njo, ker se je vedno zelo zavzela za najino puncko, saj je bila ob rojstvu operirana na poziralniku. No, danes je pa vprasala, ce mala kaj bruha ali poliva. Pa sem rekla da ne in da ni se nikoli, ker ce bi, bi to lahko bil znak, da se ji je poziralnik spet zarastel. Vseeno nama je dala napotnico za Pediatricno kliniko, da jo z UZ pogledajo.Potem se pa s pediatrinjo slisiva. Ko sem vprasala, ce ji zacnem kaj dodajat, pa je rekla, da ne, le da naj jo bolj pogosto dojim in da verjetno jaz nimam premalo mleka. Nasa mala nikoli ne sitnari, ces da bi bila se lacna. Je pa sicer v redu volje in lepo napreduje. Zdaj si ze sesa nogico, se non stop obraca na trebuscka in se v tem polozaju ze obrne za 180 stopinj, pa tudi veliko cvili. Malo me skrbi, pa dodajat ji tudi ne bi rada zacela. Jaz sicer mislim, da zdravnica ve kaj dela, ampak vesela bom vasih mnenj. Fajn se imejte.
|
|
|
|