kdaj vložiti novo vlogo (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

mufek -> kdaj vložiti novo vlogo (12.3.2007 11:07:48)

V mesecu aprilu mi poteče socialna pomoč in zdej me zanima kdaj naj dam novo vlogo, ker v mesecu marcu še dobim starševski dodatek? Mi lahko kdo pomaga, ali naj dam vlogo ta mesec, da bom v mesecu aprilu dobila polno socialno pomoč ali naj vložim v mesecu aprilu? Mal sem zmedena, ker na odločbi starševskega dodatka mi piše da mi pripada za obdobje od 26.2.06 do 25.2.07 in zdej ne vem kdaj mi nakažejo zadnji znesek.
hvala za odgovore

sergy -> RE: kdaj vložiti novo vlogo (12.3.2007 11:17:02)

Zadnji znesek starševskega dodatka boš imela nakazan v marcu za 25 dni.
Če daš vlogo v marcu boš v aprilu dobila polno socialno. če pa daš vlogo v aprilu boš pa v marcu dobila samo socialno brez starševskega dodatka.

LP

mufek -> RE: kdaj vložiti novo vlogo (13.3.2007 11:19:45)

Zdej imam pa še eno vprašanje po pošti sem dobila obvestilo, da moje delnice niso več na borzi in da bom dobila  denarno odpravnino. Ali mi lahko zaradi tega zneska zmanjšajo socialno pomoč (dobila bom 500 e). Ali naj to že zdej na vlogi napišem ali raje potem, ko dobim denar?

mufek -> RE: kdaj vložiti novo vlogo (20.3.2007 9:32:35)

Sem se obrnila na pomoč na mojo svetovalko pisno po meilu, ker na csd strani piše, da so prijazni in da se lahko obrnemo na njih po meilu in kaj  mi je odgovorila, ne boste verjeli naj se raje oglasim pri njih osebno v času uradnih ur. Pa bi mi lahko ženska odgovorila samo s odgovorm da ali ne tako pa moram osebno k njim in čakati v vrsti, da mi bo lahko odgovorila. Joj sem razočarana, lahko bi mi po meilu odg. in prikrajšala meni pot.

Stran: [1]