|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mleto meso
12.3.2007 11:00:43   
super nova
Mogoče ste že kdaj kaj pisale o tem, pa se mi ne da iskati, zanima me kdaj ste svojim otrokom user posted image  začele dajati jedi iz mletega mesa, mislim na čufte, faširani zrezki, mesna štruca...user posted image
Naša je stara 7,5 mesecev in mislim, da bi lahko počasi že tudi kaj takšnega poskusila. Drugače je že praktično skoraj vse, kar je primerno za njeno starost, pa tudi tisto kar kuham za nas ostale ji dam poskusiti (glih toliko, da poskusi malo še kaj drugega).user posted image  Lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mleto meso
12.3.2007 11:18:44   
srki
Pri tej starosti, mogoče kakšen mesec več, sem mu te jedi že dajala.

(odgovor članu super nova)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2007 13:57:33   
smeska
Lahko bi bilo meso goveje, vendar je vmes tudi loj, ne vem, kako je s tem ...

< Sporočilo je popravil smeska -- 12.3.2007 14:00:44 >

Vsaka mama je najboljša mama za svojega otroka.

Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2007 14:00:08   
smeska
Sicer pa je mleto meso mešanica govejega in svinjskega mesa. Svinjina ni priporočljiva do enega leta.

Sicer je pa ena mamica na Med.Over.Netu spraševala za mleto meso za deset, enajst mesečnega otroka in zdravnica ji je odgovorila takole:

http://med.over.net/phorum/read.php?f=46&i=18512&t=18511

< Sporočilo je popravil smeska -- 12.3.2007 14:01:15 >

Vsaka mama je najboljša mama za svojega otroka.

Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2007 14:41:55   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: smeska

Sicer pa je mleto meso mešanica govejega in svinjskega mesa. Svinjina ni priporočljiva do enega leta.

Če ga greš kupit v mesnico (ne že pakiranega), ti zmelje tisto vrsto mesa, ki ga hočeš, sam mu morš mal zatežit, ker neki mesa je še od prejšnjega mletja v mašini in ne veš kakšno je.
Po mojem ni panike in mu ga lohk daš, sam res pazi, da bo orng termično obdelano in da ga boš, če ga bo jedel kasneje, fejst pregrela.

(odgovor članu smeska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2007 17:24:43   
Mehičanka
Mi smo ravno včeraj prvič jedli špagete z mletim mesom - smo kupili samo mleto govedino pa je bilo. Mala je stara 9 mesecev.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2007 23:25:58   
eya
Jaz pa kupim kar mleto puranje meso...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Mehičanka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?