romy -> RE: Prevara?! (12.3.2007 15:16:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tia27 ker ne vem kako bi mi bil moj mož seksi, če bi imel "vamp", pa če bi bil neobrit, zanemarjen, pa v enih starih strganih gatah,pa ves umazan,pa vsak dan v eni in isti trenirki-ne hvala, to zagotovo meni ne bi bilo všeč, pa nisva skupaj dve leti ampak sva zakonca že .... Moj pa ima "vamp", je večkrat neobrit kot obrit, največkrat je umazan in neurejen in skoraj vsak dan v umazanem, "zašmiranem", strganem pajacu, roke tudi ko si jih zdrgne in umije ima umazane, delavne, hrapave, ves je porezan in ima same rane in žulje...pa je zame najbolj sexsi in fejst dec. takega sem spoznala, v tekega sem se zaljubila in takega imam rada. Saj se umije in vsak dan in si obleče frišne gate, da me ne bo ktera narobe zastopila. Pazi to: je privatnik, ima 10 zaposlenih, lahko bi hodil v kravati, vendar on obožuje da se zjutraj obleče v pajaca in gre z delavci na teren, zvečer pa pride ves umazan, zgaran... Tako da ni urejenost vse. Včasih se mu prav smejim, ko ves umazan v pajacu gre v delavnico z tako dobrim avtom kot ga pač ima.
|
|
|
|