mehurčica -> PLAZENJE (1.10.2004 10:55:13)
|
David je plazi po trebuščku od 7,5meseca, po vseh 4 pa 8,5. Po trebuščku je začel na laminatih in se je z rokicami potegnil naprej do ogledala ali igračke-mobitel, daljinec, mleko za telo...:)- ajn je bilo, ker se mu je v trenerki drselo, z rokicami pa ne in se je kar šel naprej. Čez čas si je pomagal z desno nogo. Pol sem pa(kot pravi Romči)cel mesec okoli njega hodla po vseh štirih in se mu je vedno tak fajn zdelo.:)-:)-:)-Pa v parku ali pri tašči je dosti kužke gledal, kako to gre(po moje tud to pomaga) pa pri mojih mačkico in zajca. In se je plazil do njih po trebuhu. Pri 7mesecih sem ga sama dala na vse štiri in se je zibal naprej in nazaj in kar hitro se je tud sam gor potegnil in se začel zibat. Pol mu pa noge nekak niso štimale, kako bi jih tako premaknil kot to dela "zmešana mami, ki se kobaca okoli njega":)- in mu je tu pa tam uspelo par korakov, parkrat tud z mojo pomočjo(on je dajal roke naprej, jaz pa sem mu samo malo potiskala nogice). In vsake toliko je naredil več korakcov, predvčerajšnjim pa ga je začel kar šibat.:bravo: Je pa že od malega(že pred 3.mesecem)večino časa na tleh! Vedno je rad bil na trebuščku. Moja prijateljica je imela punčko skoraj vedno na postelji. Mogoče se zaradi tega ni plazila-ni pa nujno. Je pa shodila pri 11,5mesecih, sedaj pri 15 mesecih pa tud plazi.:)heheh Eh...spet romane pišem. Lp:miska:
|
|
|
|