Kaštel Štafilić (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

klaja -> Kaštel Štafilić (11.3.2007 19:09:06)

Odločamo se za dopust v Kaštel Štafiliču, pa me zanima, če je že kdo bil tam in kakšno je vaše mnenje. Bivali bi v turističnem naselju Resnik.
Je primerno tudi za otroke (takrat bo hčerka stara 1. leto)?

Hvala za odgovore!

Anonimen -> RE: Kaštel Štafilić (11.3.2007 19:23:02)

Hotelsko naselje je potrebno obnove.
Plaža je primerna za otroke; tik nad plažo je tudi senca, če otrok zaspi.

Leži blizu letališča tako da moraš računati na hrup.
Zelo blizu je mesto Trogir in otok Čiovo, kamor se tudi lahko hodiš kopat.

total -> RE: Kaštel Štafilić (11.3.2007 19:49:38)

Midva sva bila tam in men je bilo super,polpenzion sva imela v takšnih blokih.Sabe so bile bolj stare,ampak rastarvacija je bila super,hrane ful,vse sampostrežno in res super.Lepe plaže ,sam taktar je bila voda ful umazana,drgač lepo.Ven sva hodla v Trogir.

alpeli -> RE: Kaštel Štafilić (13.3.2007 18:15:00)

Tudi mi smo letovali v.Resniku.Moram reči,da je hotel bolj tato tako,ampak to me ni pretirano motilo.Motila me je samo zelo umazana voda,tako da smo se hodili kopat na Čiovo.Tam smo bili 10 dni in v vseh desetih dneh smo na plaži  resnik bili samo dvakrat.Mi smo takrat letovali preko Relaxa in moram reči,da so nas na agenciji opozorili,da ima hotel samo eno zvezdico ,pa tudi cena je bila zelo ugodna,tako da nismo pričakovali ne vem kaj.Resnik leži malo pred Splitom in v bistvu je to nek zaliv tako da tokovi prinesejo sem vse živo.Plažo so sicer vsako jutro očistili,vendar  so tekom dneva tokovi ponovno nanesli umazanijo(vglavnem ni bilo ravno "apetitlih".
Če te še kaj zanima mi lahko sporočiš na ZP.

Stran: [1]