malancani/jajčevci (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


Anonimen -> malancani/jajčevci (11.3.2007 11:06:07)

Kaj  se da vse iz njih naredit???
Zdaj prakticiram samo na žaru, razmišljam še o lazanji, seveda brez sira. Pohani odpadejo! Pazite še na mojo čudno dieto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]






Maxica -> RE: malancani/jajčevci (11.3.2007 11:20:40)

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=872035&mpage=1&key=jaj%E8evci&#872035

Sem že jaz enkrat spraševala, morda ti pride kaj prav.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: malancani/jajčevci (11.3.2007 11:25:12)

Spet se bom ponavljala:Na rižoti,na pizzi,omaka iz njih za na rezance.
Jaz pa obožujem pohane pa zraven skleda solate.



http://marika.mojforum.si/marika-about294.html


http://web-kulinarika.si/index.php?module=recipes&func=display&lid=1547&pid=2




Anonimen -> RE: malancani/jajčevci (11.3.2007 11:33:30)

To sem videla: polnjene in omaka. Pa sem mislila, da se še kaj da iz njih naredit. A je to vse [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
Rižota in pica odpadejo.




*alja* -> RE: malancani/jajčevci (11.3.2007 11:34:42)

naša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] pa ima najrajši juho iz njih!

Jas jih narežem na kocke dam v malo vode ( da so prekriti ), dodam dva na kocke narezana krompirja, osolim. malo popra, vegete ( po okusu ) pustim kuhat, nato z ročnim multipraktikom zmiksam in dodam dve žlici kisle smetane! In nastane krem juha!

Serviram pa z zlatimi kroglicami




Anonimen -> RE: malancani/jajčevci (11.3.2007 11:42:20)

Ta juhca se dobr sliš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], najbrž bi šla tudi brez smetane, bomo poskusili.

Kja pa kaka čorbica, golaž ali kaj podobnega. Ma ktera kako idejo ali recept




Strawberrie Cherrie -> RE: malancani/jajčevci (11.3.2007 11:51:39)

Jaz jih napolnim z žitinimi kosmiči (jih kupim kar pakirane od medaljona) - žitine kosmiče zmešam z vodo in dodam eno jajčko, ter napolnim melancane. Včasih poprek dam še pelate in parmezan. Ok pri teb parmezan odpade. Dobri so tudi z mletim mesom in baziliko.




Anonimen -> RE: malancani/jajčevci (11.3.2007 12:14:32)

Mal poglejte tudi na RR,recepte

http://www.ringaraja.net/receptiPodrobno.asp?katID=180




Anonimen -> RE: malancani/jajčevci (11.3.2007 12:33:29)

Neva zdaj si me pa dobla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . V vsem tem času RR-janja jaz še teh receptov nisem našla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]
Hvala, hvala, hvala, zdaj pa bom nehala težit, ker sem videla še kar nekaj idej za mojo dieto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Jessy -> RE: malancani/jajčevci (11.3.2007 15:10:16)

Jaz sem jedla v Italiji pri eni starejši gospe lazanjo iz jajčevcev in mletega mesa. Kako je bilo tisto dooooobrooooo, pa drugače nisem ljubiteljica jajčevcev, oz. jih sploh ne jem. Saj mi je tudi povedala, kako je pripravljala vendar sem že pozabila. Upam, da se naslednjič spomnem, ko jo kaj vidim, da jo vprašam.




Anonimen -> RE: malancani/jajčevci (14.3.2007 9:48:10)

recept:

Melancane 2 ali 3 odvisno koliko vas je.opereš,olupiš,narežeš na koščke.
Koščke jajčevcev popražiš na olivnem olju in stroku česna.
Potem jih daš v skledo,dodaš dva jajca in pest naribanega sira,najboljši bi bil
kozji,če ga pa ni pa navadnega.Vse skupaj zmešaš,posoliš in popopraš.
Pripraviš pekač(če imaš tistega z luknjo na sredini,tak kot za potice,samo z nižjim robom)če ne pa navadnega okroglega.Ga namastiš in streseš pripravljeno v pekač.Posipaš še naribanega sira povrhu in daš pečt v pečico na 200 stopinj za enih petnajst do dvajset stopinj.Toliko,da se naredi lepa svetlo rjava kožica od sira.




Felicity -> RE: malancani/jajčevci (14.3.2007 11:03:21)

Neva6 - Hvala za stran od webkulinarike. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Sploh nisem vedela zanjo. Super ideje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Anonimen -> RE: malancani/jajčevci (14.3.2007 11:57:34)

IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Neva6 - Hvala za stran od webkulinarike. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Sploh nisem vedela zanjo. Super ideje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Jaz tudi nisem vedela,dokler mi ni med brskanjem v uč padla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stran: [1]