Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mojih dveh pikic ni več 24.3.2007 0:27:02
|
|
|
|
mama54
|
Bagi,kar hudo mi je ko sem zdaj to prebrala.Prav si se odločila.Vem,da je to slaba tolažba,samo vedi,da te tvoja dva otročka potrebujeta.Te pa razumem kako ti je.Sama sem bila na istem kot ti.Doma 2 otroka ,noseča v tretjo z dvojčki.Rodila se je punčka,naša sedaj najmlajša,druga je umrla takoj po porodu.Še danes se večkrat spomnim bitjeca,ki ga ni več.Saj bolečina mine,le spomin pa ostane.Zate rožica.
|
|
RE: Mojih dveh pikic ni več 25.3.2007 21:13:46
|
|
|
|
Daschi
|
Joj, Bagi, hudo mi je zate . Čas bo zacelil rano. Pogumna si in dobra mamica. Nikar si ne očitaj. Vsaka razumna ženska bi ravnala enako.
|
|
RE: Mojih dveh pikic ni več 25.3.2007 21:28:10
|
|
|
|
CIPRESA
|
Ojoj Bagi šele zdajle sem videla tole Groza!! Drži se!!!
|
|
RE: Mojih dveh pikic ni več 26.3.2007 15:44:14
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Sicer malo pozno, a iz srca. En velik zate in še nekaj . Drži se .
|
|
|
|
RE: Mojih dveh pikic ni več 3.5.2007 11:30:46
|
|
|
|
srki
|
Bagi, saj ne morem verjet! Moje iskreno sožalje . Tale post sem čisto spregledala, vidim ga šele po več kot enem mesecu. Pa še tako živo se spomnim, ko si nam zaupala veselo novico, v takšnem humornem načinu, da sem se ti morala smejat in ne boš verjela, da sem pred dnevi mislila nate oz. se spomnila tega, kako si nam objavila novico, s kakšnim naslovom, da me je že sam naslov spravil v smeh. Sedaj pa vidim tole! Res, iskreno sožalje, bodi močna in ne obsojaj se
|
|
|
|
RE: Mojih dveh pikic ni več 9.5.2007 1:21:13
|
|
|
|
lelaval
|
Sem tako redko na RR, pa še to pregledam le zadnjih 50 sporočil. Tako mi je žal za tvoji pikici.
|
|
RE: Mojih dveh pikic ni več 14.5.2007 14:22:03
|
|
|
|
bini
|
tudi jaz bolj pozno, ampak vseeno..... odločitev je bila prava in samo prava mama jo je sposobna sprejeti. upam, da ti je sedaj vsaj že malo lažje, pozabi se pa takih stvari itak nikoli. občudujem te!!
|
|
RE: Mojih dveh pikic ni več 15.5.2007 10:12:25
|
|
|
|
petraz
|
..... bodita močna..... kako je to žalostno....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?