Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Droben spominek na očetov abraham 10.3.2007 9:30:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Še nisem slišala,da se gostom na Abrahamu kaj podarja.To se dogaja bolj na porokah. Na Abrahamu se edino na koncu podeli kakšno pecivo,saj ga velikokrat ogromno ostane.Kot darilo povabljencem pa lahko ima Abrahamovec kakšen govor,kjer bi se ljudem,ki so mu blizu zahvalil za tisto kar misli,da je potrebno zahvale.Se mi zdi,da je takšen govor še najlepše darilo,vsaj meni.
|
|
|
|
RE: Droben spominek na očetov abraham 10.3.2007 10:28:10
|
|
|
|
nuala
|
Hja, edino kako pesem ali govor, ki bo na praznovanju prebran, če za vsakega napišeš ali skopiraš na poseben papir, pa malo okrasiš... To bi znali nekateri celo imeti spravljeno.
|
|
RE: Droben spominek na očetov abraham 10.3.2007 11:51:48
|
|
|
|
Urška//
|
Mi smo zadnjič pri moji teti dobili vsak en tak mini med, ker je pač imela verz da ženska se po 50 tem letu samo še medi, ampak je blo lepo
|
|
RE: Droben spominek na očetov abraham 14.3.2007 11:42:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo pa na eni 50 letnici dobili kuhalnico in gor 50 (vžgano), pa še eno mašnco gor. Pa zravn so pač rekli, da bodo ženske z njimi svoje moške po riti, če ne bodo pridno mešali z njihovo kuhalnico (moški so dobili kuhalnico druhačne oblike).
|
|
|
| Stran: [1] |
porokaksenciKoliko vas je stala celotna poroka (obleke, prstani, svatba, slike,...) na osebo0-50€ (
27%)
50-100€ (
17%)
100-150€ (
11%)
150-200€ (
4%)
200-250€ (
6%)
250-300€ (
35%)
Število vseh glasov: 244Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!