tako mine (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

tinka-pepa -> tako mine (30.9.2004 20:06:46)

še 1 uro in 27 min (21.27)pa bo moj sonček star 8 mesecev:bravo:
pred 8 meseci sem komaj čakala da bom vidla mojega sončka...nažalost je prišlo do CR in sem ga vidla komaj naslednji dan.

nevem kako je drugim ki ste imela CR meni manjka ta čas, bližina ki je nisem imela tik po porodu( pri normalnem porodu):(

dory -> tako mine (30.9.2004 20:09:25)

:bravo: za korenjaka...

sem pa tudi sama imela CR in mi ful manjkajo tisti prvi trenutki z mojim miskotom :)

ZARA -> tako mine (30.9.2004 20:12:32)

jst tut CR imela...mi je blo tko grozn ker je se objet nisem mogla :(( k sm jo prvic vidla...

8 x BRAVO MIHA PASCALE :bravo:!!!

papa

Teni_ -> tako mine (30.9.2004 20:13:10)

:bravo::bravo::bravo::bravo:
Jaz sicer nisem imela CR in sem Tejo videla takoj po porodu, vendar so jo potem tudi takoj odpeljali(bila je nedonošenček) in sem jo videla po 16-ih urah.

LP,
Mojca:rozica:

Urša -> tako mine (30.9.2004 20:22:31)

:bravo::bravo::bravo:

malika -> tako mine (30.9.2004 20:24:44)

Jaz sem rodila po naravni poti, pa so mi mojega korenjaka takoj odnesli zaradi dihalne stiske, dobila sem ga šele čez 30 ur.
In po pravici povedano takrat mi ni manjkal, ampak zdaj, ko se spomnim nazaj, se samo sprašujem je jokal, je bil lačen, ga je kdo pocartal...

ninca -> tako mine (30.9.2004 21:28:38)

JUHUUUUUUUU...:bravo::bravo::bravo:

Čestitke za malega Miha Pascale, ki tak hitro raste da bo kmal svojo zlato mamico prerasel...:)-

Za :modri::duda::modri: 8 veliiiiikih :torta:, še veeeeeeeeečjih :darilo: in enega vestnega :angel:, ki ga bo čuval, "za mamico salamico";) pa tudi eno malo malenkost - :rozica:...

:sloncek:V:sloncek:S:sloncek:E:sloncek:
:sloncek:N:sloncek:A:sloncek:J:sloncek:B:sloncek:O:sloncek:L:sloncek:J:sloncek:Š:sloncek:E:sloncek:

Pa pa, Nina :metulj:

BARBARA R. -> tako mine (30.9.2004 23:40:40)

:rozica:za tvojega sončka.Pri nas pa je vse potekalo lepo in prav a sem bila preveč zmedena,al ne vem kaj,da se niti prvega podoja ne spominjam.Žal nam tudi lepe stvari kdaj ujidejo.

Mojca20 -> tako mine (1.10.2004 8:01:06)

Jaz sem imela CR, ampak sem ga takoj vidla, saj so me zbudili že v operacijski!!! Kje si pa rodila? Jaz v LJ. Drugi teden bo moj pikec star 6 mesecev! Res gre hitro.

drejci -> tako mine (1.10.2004 9:34:10)

:bravo::bravo::bravo: BRAVO ZA 8 MESECEV!!!!
Je pa tudi ena moja znanka imela CR, s tem, da se je najprej 15 ur trudila, da bi rodila po naravni poti, pa ni in ni šlo, potem pa so ugotovili, da se tamala drži popkovine in je rodila s pomočjo CR....pravi, da je full žalostna, ker ni doživela poroda po naravni poti,...tega se je zelo veselila, pa na žalost ni dočakala:(:((
Vrjetno je res tako,...vsaj za tiste, ki si želijo normalnega poroda (z izjemo tistih, ki raje rodijo s CR)....

Lep dan ti želim
:metulj:

Stran: [1]