Nakupi preko spleta (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

Lety -> Nakupi preko spleta (9.3.2007 22:50:42)

Zdravo!

A mi lahko katera pomaga, kako npr. kupuješ preko spleta iz tujine.? Joj, kakšne lepe stvari imajo. Gledala sem na myToys,Babywalz,...

Kakšno plačilno kartico bi mogla imet?
Kako pa je potem s plačilom poštnine?

A ve kupujete kaj preko spletaiz tujine?

Vaše izkušnje prosim :) Ja pa še please naučite me kako se to dela, ker sem v tem čista nula. Če lahko mi vse opišite( kakšna kartica,....)

Hvala in lep dan vsem:)))

nejrika -> RE: Nakupi preko spleta (12.4.2010 8:09:46)

Zdravo!

Zanima me ali bi katera kupila AngelSound jaz ga wec nepotrebujem je pa kot now?
Za ceno bi se dogoworili

041 660 119

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

barni -> RE: Nakupi preko spleta (12.4.2010 8:15:27)

Lety, nacin kupovanja prkeo neta je lahko pri vsakem trgovcu drugacen. VEcinoma v tujini kupujes s pomocjo kreditne kartice in sicer neposredno preko trgovca ali pa preko Pay Pal a, kar je boljsa opcija.

Postnina je vedno odvisna od trgovca, koliko ti zaracuna. VEdno moras najprej preveriti ali trgovec sploh posilja v SLO, ker veliko jih ne, pa imajo zlo fajn zadeve za kupit.

Postopek narocanja je ponavadi preprost, oznacis izdelek in ga das v kosarico. Dobro je, da malo obvladas tuj jezik, ker potem navadno dobis kaksna potrdila ali dodatna vprasanja po mejlu, ce ni na zalogi ali pa si kaj cudno oznacila.

Skratka, vedno preberi splosne pogoje, pogoje placila, postnine in vracila, ce blago ne ustreza in to je to. Pa omisli si placilne kartice VISA (z odlogom placila ali elektron- pri tej ti takoj trgajo iz racuna kot pri BaMAestro) ali Mastercard.

Stran: [1]