Odklanja mleko (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

SILVA -> Odklanja mleko (30.9.2004 19:36:00)

Moj Matija star 6 mesecev in pol je začel odklanjati prilagojeno melko in tudi kašice narejene iz njega:(,ki ga imava za dva obroka,drugače je pa že gosto hrano in tudi dojiva se za dva obroka.
Jaz ne vem katero mleko naj mu še ponudim:zmeden:.Smo probali Aptamil,Milumil,Hipp vse je ene parkrat pil potem pa nič več:zmeden:.Tako dretje da je joj:((.Pa je lačen,ker mine več kot tri ure od zadnjega obroka:zmeden:.
Kaj mi predlagate:)?
lp

puncica -> Odklanja mleko (30.9.2004 20:04:10)

Pri nas imamo neko novo adaptirano mleko Novalac, je francosko, pa probita to, morda pa to to hotel. :zmeden: A ja dobi se v lekarni.

Urša -> Odklanja mleko (30.9.2004 20:05:24)

Tud mi smo dal to fazo skoz... sam še takrat, ko goste hrano sploh še ni blo. Je bla kriza, jst čist zživcirana kaj nardit...En obrok je traju tud po eno uro, jst cuc v usta, ati animacija z igračkami, nika pa :((:((:((. Grozn! Dobesedno silt jo je blo treba... Pediatrinja ni predlagala nč pametnega. :zmeden: Je pa na srečo minil... tud pri vama bo! ;)

malika -> Odklanja mleko (30.9.2004 20:26:28)

Kaj pa alpsko mleko sta poskusila?

SILVA -> Odklanja mleko (30.9.2004 21:05:06)

Malika mislš da bi mu ga že lahko dala?
lp

Ro-La -> Odklanja mleko (30.9.2004 21:10:08)

Tudi naš pikec se je odločil, da nobenega adaptiranega mleka ne bo pil, pa tudi kašic z dodatkom adaptiranega mleka ne bo jedel, pa zdaj papcava Linote z alpskim mlekom, pa tudi iz skodelice spije par požirkov alpskega. Doji se zj. in zv., čez dan pa dobi tudi jogurte in skutke. Star pa je 7 mesecev. Poskusi mu dat alpsko mleko, pa boš videla kakšna bo reakcija.

malika -> Odklanja mleko (30.9.2004 21:11:20)

Jaz mislim, da lahko. Saj ga razredčiš. Jaz sem ga mojemu tudi dala pri 6 mesecih, ampak on razen mojega mleka noče nič drugega in bo tudi kriza enkrat.

malika -> Odklanja mleko (30.9.2004 21:13:52)

Pa to debato poglej

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=17094&idk=88

Donja -> Odklanja mleko (1.10.2004 7:59:10)

Moj je tudi pri 6 mes. odklonil vso prilagojeno mleko, ker pa se nisva dojila sva poskusila z alpskim in je bilo vse ok.

Stran: [1]