|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "Kako pa kaj vaši ginekologi?"
2.10.2004 17:53:34   
Anonimen
Pikca, don't worry, tratnjek je iz Jesenic:)
A nima on zelenega kulija al neki?:)-:)-:)-

(odgovor članu Iren@)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
2.10.2004 18:18:06   
Abby
Moj ginekolog je sicer OK, ampak bolj redkobeseden, tako da je nujno treba vprašat, kar te zanima, če hočeš sploh kaj izvedet. Pa v domačem kraju je in ni se treba naročat.
Pred prvo nosečnostjo sem hodila v ambulanto na Ravnah, kjer imajo čisto drugačen sistem dela in bi za en pregled trikrat morala hodit gor. Poleg tega sem zanosila ravno v času dopustov in moja takratna g. ni delala, do tistega, ki naj bi jo nadomeščal se pa ni in ni dalo priti. Pa še nekakšno rahlo krvavitev sem imela in mi ni bilo za čakat do konca avgusta, pa sem se prestavila k sedanjemu g.
Fajn je tudi, ker skoraj vsakič naredi UZ, vaginalnih pregledov pa ne dela, čim se izkaže, da je pacientka noseča, razen če ima kakšne specifične težave.

(odgovor članu Iren@)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.10.2004 21:40:37   
Pikabu
O, Anny, sočustvujem s tabo. Tudi sama sem šla čez te izkušnje, ne dolgo nazaj. Prvič me je tako bolelo, da je bila groza. Mene moja G vedno veliko bolj nežno pregleda. Pa še krvavela sem tako zelo po pregledu, da me je bilo kar malo strah, da ni kaj narobe. Sem pa imela na zadnjem pregledu srečo, ker sem naletela na svojo G, ki me je naročila na naslednji pregled, na katerega pa nisem šla, saj sem šla prej rodit. Čim bolj se sprosti, ko greš k njemu. Je pa meni tudi isto rekel, če ne bo nič, se vidimo... Sem tudi mislila, da je že tako daleč, pa je očitno samo ena njegovih fraz. Čim bolj mirne oreglede ti želim, pa čim lepši porod.

Ribica, res ima zelen kuli. Ne vem, v čem je fora.

(odgovor članu Iren@)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.10.2004 21:44:31   
Anonimen
To se enkrat zafrkavale na prvič noseča, da je dr. z zeleno nalivko:)-:)-:)-

(odgovor članu Iren@)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
4.10.2004 10:38:25   
leah
Moj je prav fajn.So mi všeč srbi..hihi..ne ne sej se hecam.
če ga kaj vprašam pove, prjazen je tudi,zadnjič je celo pohvalil, da je to lepa in zdrava nosečnost.mao se poheca...itd.Zadnjič pa ga je očitno celo malo luna trkala mu je pa čist dogajal.
Zaenkrat je fajn.Pa všeč mi je ker je ravno v pravih letih, tam okoli 48,ker imam tak velik odpor do ostarelih zdravnikov, da to res ni.kar je nad 60, mi ne zbuja prevelikega zaupanja.ne vem zakaj, ampak zaenkrat so bili vsi, s katerimi sem se morala srečat skrajno neprijazni in kot, da bi bili sami sebi oveč.

(odgovor članu Iren@)
Neposredna povezava do sporočila: 30
5.10.2004 21:07:26   
Abby
Meni je pa pri mojem všeč ravno to, da ima že okrog 40 let izkušenj. Menda rad pogleda pregloboko v kozarec, ampak svoj posel opravlja bolje, kot marsikateri trezen.

(odgovor članu Iren@)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?