še spanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

mtd -> še spanje (30.9.2004 19:01:06)

kaj mislite, da je narobe, če malega po hranjenju pustim, da spi naprej in pol podreva kupček, ko se zbudi - to je še edini način, da mi sploh kaj spi. čeprav je pa pediater rekel, da si sam vzame toliko spanja, kot ga rabi. ampak naš ne zna sam zaspat.:( me pakrbi zaradi kupčka, ki naj bi ga baje takoj podrl.
hvala in lp

mtd -> še spanje (30.9.2004 19:02:04)

no, me skrbi zaradi kupčka8)

Jančika_ -> še spanje (30.9.2004 19:43:51)

Jaz Vasji ponoči nikoli ne podiram kupčka. In glej ga zlomka, podnevi poliva, ponoči pa ne. Podnevi prav simpatično in naglas rigne, človek misli, da je zdaj ok, čez deset minut pa je vse mokro...no ja, bo že, če ni hujšega:)

pika8 -> še spanje (30.9.2004 20:21:09)

:duda:Tudi mi ponoči ne podiramo kupčka,ker tak ponavadi spi.Zato pa bolj,čez dan "rigama".Tisih nekaj trenutkov,ko spi jo pustim,na miru.Dohtarji pač včasih nekaj rečejo(saj hočejo najboljše),ampak v praksi je včasih malo drugače.:)-:duda::)-

malika -> še spanje (30.9.2004 20:28:17)

ne skrbi zaradi kupčka. Saj ga imaš na boku in tako ga sam podre v spanju. Mi smo ga podirali samo čez dan, ko je bil pokonci, če je vmes zaspal pa nikoli.

BARBARA R. -> še spanje (30.9.2004 23:45:14)

Naš sonček tri mesece ni zaspal brez dojke.Če sem jo dvignila za podreti kupček se je zbudila in je bilo potrebno zopet vse od začetka.Z njo ni in ni bilo nobenih težal,kjub temu da je redko podirala kupček.Morda malo bolj zvija v trebuhu-krčki.

Anja167 -> še spanje (1.10.2004 20:25:38)

Jaz našega nekaj časa po nočnem hranjenju pustim pri miru - ker še sama spim, včasih mine kakih 10 minut - potem ga pa počasi dvignem in se med podiranjem kupčka malo zibam, kar traja kaki 2 minuti. Mali vmes navadno spi. Kupčka pa kar pogosto sploh ne podre. Večinoma ga potem nič ne matra, zato mogoče niti ni tako hudo, če ga ponoči ne podrejo. Moj mož tako ali tako misli, da če mulec spi, kupčka ne more podreti. :zmeden: LP.

Stran: [1]