Voziček GT BRUIN! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Lu -> Voziček GT BRUIN! (30.9.2004 14:18:31)

Zdravo!

Ima mogoče katera omenjeni voziček? V bistvu se bolj zanimam za voziček model Spider GT Bruin. Jih prodajajo kje v Sloveniji mogoče?

Za odgovore se že v naprej zahvaljujem.

lp Lu

Pikapolonica -> Voziček GT BRUIN! (30.9.2004 21:12:11)

NOVA, misliš da je bil tale tvoj komentar res potreben?

LU, lahko da se motim, ampak meni se zdi da je BRUIN blagovna znamka od TOYS'R'US (BABIES'R'US) in da lahko ta voziček kupiš samo pri njih. Sem jih tudi našla v njihovem katalogu, čeprav ne ravno model ki te zanima. Saj, mogoče sem pa tudi čisto mimo ustrelila...

Upam, da se še katera oglasi!

Pozdravček, Pikapolonica :pika:

Dolina -> Voziček GT BRUIN! (2.10.2004 10:35:57)

Joj, LU, jaz še nisem pri vozičkih... Res ne vem odgovora. So mi pa dosedaj vsi starši rekli, da npr. vozički na tri kolesa niso preveč dobri, ker so baje ful štorasti, pa da so najboljši Per Perego - ki pa jih v Toys'r'us nisem nič videla. Imajo pa tam res veliko izbire.
Upam, da ti bo še katera pomagala.:)

Nova, a nismo vse za vse???

Lp, Dolina:rozica:

Anonimen -> Voziček GT BRUIN! (2.10.2004 10:52:02)

Dolina, kdor pravi, da so trikolesniki štoratsi in nestabilni se krepko motijo!!!
Jaz bi še zmeraj, če bi zdaj kupovala voziček, najraje kupila Quinnyja fresstyle 3XL, ker ima gobljivo sprednje kolo. Ampak sem zdaj sporbala tudi od Mothercare-a z vrtljivim kolesom in moram rečt, da je super! Po tistih kockah v stari Lj brez problemov, v trgovini ga lahko na mestu obrneš itd. Res dober voziček.
Sicer pa itak moraš gledat za kakšne namene boš potrebovala voziček in kateri ti je sploh všeč in kakšnega si lahko privoščiš in nenazadnje-kolk imaš velik prtljžanik:)
lp,:fis:

Dolina -> Voziček GT BRUIN! (2.10.2004 10:59:03)

Uf, ne se jezit RibicaPR! :) Tije pari, ki so pred kratim rodili, so mi rekli tako. Sploh, če je sprednje kolo negibljivo. Pravijo, da so štorasti in ne preveč uporabni. Kaj jaz vem? Nisem še nič študirala vozičkov. Vem pa, da bom mogla na ceno gledat. :( Sploh pa, ko koga vprašam, kaj se plača kupit, vsi rečejo: po pravici povedano ne vem! No, pa sem na začetku. :)-:)-

Lp, Dolina

Anonimen -> Voziček GT BRUIN! (2.10.2004 11:05:00)

Sej se ne (preveč):)-:)-:)-
Samo to mi gre full naživce, k tolk spluvajo 3kolensike. Vsak ima svoj okus a ne, ampak grrrr:)-:)-:)-:)-
No, ko boš vedla, kakšnega želiš, kar mene vpraši, pa ti na pribl. povem, kaj se splača in kaj ne:)-

puncica -> Voziček GT BRUIN! (2.10.2004 11:14:52)

Men se zdi pa Peg perego nepraktičen predvsem za makadam in kocke:)-:)- Tako da tud ta ni popoln. Sploh pa ni vozička, ki bi bil takšen, da bi bil popoln in najboljši. Tud trikolesniki imajo svoje prednosti, čeprav ga jaz osebno ne bi imela, mi pač ni všeč:zmeden:

Anonimen -> Voziček GT BRUIN! (2.10.2004 11:19:12)

No sej, vsak ma svoje mnenje:) Sej jaz, ko sem prvič vidla 3kolensik, sem samo pogledala in HALO!? Kolk je grd itd...zdej so mi pa najbolj všeč. Pa vsi so skoz quinny pa quinny, ampak pol, ko sme ga pa vidla na netu in v živo, pol pa :love: na prvi pogled:)-:)-:)-:)-

Dolina -> Voziček GT BRUIN! (3.10.2004 12:08:19)

:)-:)-:)-:)-
vidim, da je to zelo zabavna debata. RobicaPR, ko se bom odločala, te definitivno prosim za nasvet oz. mnenje.
Čauči, Dolina

Anonimen -> Voziček GT BRUIN! (3.10.2004 13:56:52)

Je treba kdaj tut kako tako debato odpret, ne?:)-
Ti kar vprašaj, če boš kaj rabila:)

Stran: [1]