|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nogice rastejo?
9.3.2007 8:39:37   
popi
Hja ne da mi miru.Naša tamala že cel teden jamra,da jo bolijo nogice.In to cele,pa vem,da jo čevlji ne žulijo...Raste ampak,da jo toliko bolijo???
Kaj pa vaši dolgonogci?
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nogice rastejo?
9.3.2007 8:42:07   
CUKRČEK
mogoče se ne bi bilo napačno posvetovat z zdravnikom...če si seveda prepričana, da tamala govori resnico. To so lahko kašni znaki za kakšno bolezen...previdnost ni nikoli odveč.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2007 8:42:53   
Anonimen
Možno,da ja,vse je možno.Moji so jamrali,da jih sklepi bolijo,kolena kolki.

(odgovor članu popi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2007 8:46:21   
tanikaa
Moj še zdaj pri trinajstih vsake toliko jamra, da ga noge bolijo. Ja, rast je očitno boleča stvar. user posted image  Sicer pa da boš mirna, pojdi k zdravniku.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2007 8:48:15   
popi
Saj najbrž res samo raste.Saj drugega najbrž ne more bit,a ne?

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2007 8:49:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: popi

Saj najbrž res samo raste.Saj drugega najbrž ne more bit,a ne?

Nikoli se ne zadovolji z pozitivnim samoodgovorom,vedno brskaj dalje in globje.Osebno bi kar zdravnika obvestila in povprašala za mnenje.
Osebno sem raje malo bolj panična,kot pa brezbrižna.

(odgovor članu popi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2007 8:54:13   
Mina1
Seveda je možno, jaz se spomnim sebe kot otroka, strašno je bolelo, so me  masirali non stop, res, bile so neznosene bolečine in veliko joka, tako da bo verjetno kar to.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2007 9:39:43   
ana b
Hi!
Malo pomisli, če kdo v okolici pogosto govori, da ga bolijo noge.
Naš Nejc pogosto jamra za trebušček, pa sem ugotovila, da to najverjetneje ker stalno posluša, pazi, ne mamici na trebušček, ker jo boli 8v zadnjem času je vse kar se mi dogaja povezano s trebuhom in seveda ni priporočljivo, da mi po trebuhu skače).
Smo pa to tudi pri zdravniku povedali, kjer so ga pregledali, pa je bilo vse v redu.
Bodi pozorna ali samo govori, da jo boli ali tudi šepa alipa ne želi stopiti na nogo. To pa je znak za k zdravniku brez odlašanja.
Srečno! 

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.3.2007 9:44:05   
Mina1
Pa še to: naš sedaj 5 letnik je tudi jamral za nogice, raste pa neverjetno hitro, tako da verjamem, da ga res bolijo, trgajo, pri meni je bilo neznosno, pa nič ni pomagalo. Nekaj časa je trajalo, potem pa se je umirilo. In ja, res boli. Verjetno nekateri to bolj občutimo/jo, drugi manj, ali pa gre čisto mimo tebe...

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.3.2007 9:53:48   
popi
Spremljam vaše odgovore in mislim kaj bom.

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.3.2007 9:56:58   
Mina1
Da se malo pohecam popi: zato ima pa naš 5 letnik tako dolge nogice po mamiciuser posted image .

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.3.2007 9:57:18   
san
Ja mojo tavečjo tudi noge bolijo in to cele, tako da joka od bolečin (ponavadi zvečer pred spanjem, ni pa nujno, so jo tudi že zjutraj bolele). Jaz sem to povedala pediatrinji, sicer prvič že pred 3-mi leti, pa je rekla takrat, da če ne bo boljše, da jo bodo slikali - no in je takrat v obdobju pol leta reva zrasla za 15 cm. In od takrat opažam, da vedno kadra stoka da jo noge bolijo, se v kratkem času potegne za par centi. Jaz se sicer ne spomnim, da so me noge bolele, ko sem bila tako majhna, se pa spomnim kako sem trpela iz šestega v sedmi razred, celo leto so me noge bolele - sem zrastla za 20 cm.

LP, S.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.3.2007 11:46:33   
Anonimen
Ja, mojega 5-letnika tudi že kakšni 2 leti občasno noge bolijo. Upam, da je od rasti.

(odgovor članu san)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
9.3.2007 13:47:18   
POKPOK
Tudi mene je "trgalo" po nogah. Sina  od 1,5 leta naprej, do 8-9 leta zelo pogosto.
Vseeno povprašaj pediatra.

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.3.2007 13:58:27   
popi
Ja če se bo tako nadaljevalo bomo odšli na posvet k pediatru.Saj otrok komaj zaspi.

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.3.2007 16:13:43   
lenika
Mojega bratranca se spomnim, so tudi velikokrat noge bolele, sedaj pa velik skoraj 2 metra, tako da...

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.3.2007 13:56:28   
bobek05
Ko sem bila majhna, sem skoraj jokala od bolečin, ker so me noge tako hudo bolele. user posted image  Takrat sem v 2 letih zrasla 20 cm. Je pa res, da je bilo to šele kasneje - 4., 5. r OŠ.

Mojega moža so tudi bolele noge. Od hitre rasti ima po stegnih ogromno belih strij. Velik je pa okroglih 200 cm.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.3.2007 8:00:38   
popi
Tako naša mala še vedno malo potarna ampak je bolje.Se mi pa zdi,da so hlače krajše za ene 2 cm.
lp

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?