Nogavička -> PRIHOD PRINCESK V NOVI DOM (8.10.2004 18:37:57)
|
Hojla, ne bodi preveč žalostna in razočarana zaradi kakšnega ostrega mnenja. Ko pišeš na forume, moraš biti pripravljena tudi na takšne odzive. Jaz pa te popolnoma razumem. In tvoja razmišljanja in tudi skrb kako bo, so čisto nekaj normalnega. Tudi mene je skrbelo in tudi mojega moža pa sva pričakovala "samo" eno, sicer zelo zaželjeno dete. Najin odnos je odličen in ljubiva se neskončno. Veliko sva se o tem pogovarjala in ko je prišlo najino malo bitje na svet, je bilo prvih nekaj tednov res težkih - težjih kot sva si predstavljala. Mala je zahtevala 100% časa, ki sva ga imela prej vsak zase in drug za drugega. Zelo malo je spala, težave sva imeli z dojenjem, že od začetka je imela krče, mene so dajali hormoni, da sem jokala za vsako malenkost. Moj dragi je pomagal kot je vedel in znal. In, če ne bi imela dobrega odnosa in če se ne bi imela tako rada, tega ne bi zdržala. Pa sva. In zdaj, ko smo se vsi navadili drug na drugega in ko so stvari stekle, ujameva kar nekaj časa, ki ga lahko posvetiva samo drug drugemu in vsak sam sebi, ko Hana spi ali pa jo počuva kakšen od sorodnikov. Tako, da bo vse v redu, boš videla. Samo malo več organizacije bosta potrebovala, pa kakšna pomoč babic in dedkov ne bo odveč, če imata to možnost. Moja tašča je imela dvojčke in kolegica ju ima, pa obe pravita, da so bili kot dojenčki izredno potrpežljivi -kot bi vedeli, da morajo malo počakati na vrsto. Srečno!! Tea:rozica: P.s.: še nekaj za Tjazyja: Svet je mogoče res narejen preprosto a življenje ni. Vsak dan sproti si ga moramo narediti takega. L.p.;)
|
|
|
|