|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   1. maj v Rimu
8.3.2007 22:58:21   
lex
Moj ati ima 50 let in radi bi mu podarili neko potovanje za par dni. Na netu sem našla ugodne ponudbe Rima. Pa me zanima ali je kdo že bil? oz. ali je zanimivo, al se sam sprehajaš in gledaš? Mislim, da je bolj važno da gresta z mamo nekam. Kakšna pa je hrana tam? Ne obožuje testenin, pa mezanima kaj se v Italiji še dobi (kakšna njihova tradicionalna jed? - razen pizzeuser posted image  seveda)

Hvala že v naprej.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 1. maj v Rimu
8.3.2007 23:06:27   
Anonimen
Moja mami in oči sta bla par let nazaj.
Sta bila zelo zadovoljna. Ogromno sta videla in doživela.

Hrana je bila pa res več ali manj testenine, pa moj oči tud ni bil glih ljubitelj ampak mu ni vseen nč manjkal.

Jaz priporočamuser posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2007 23:07:16   
Anonimen
Full lepo darilo user posted image .

Po moje ti je v Rimu težko dolgčas....lahko hodiš in gledaš, uživaš na kavi na ulici (1. maja zna biti že zelo toplo, temperature so višje kot pri nas).....

Za videti je marsikaj, Vatikan, Kolosej, fontane, španske stopnice, galerije,...odvisno, kaj te zanima. Ali pa park Tivoli nedaleč od Rima, če si raje v naravi, pa katakombe. Ma skoraj ti je težko dolgčas.

Jaz sem bila že trikrat in se ga še nisem naveličala, bi kar spet šla, vsaj za en vikend. 

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.3.2007 23:14:55   
Anonimen
Aja, od hrane naj bi imeli tudi kaj bolj konkretnega od testenin, saj naj bi se te jedle kot predjed in ne kot glavna jed.  

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.3.2007 23:20:56   
lex
hvala!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...
Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...

sindarin

Poznate naziv oz znak dobra igrača, ki ga podeljuje Ministrstvo za šolstvo in šport?

ne, ampak me zanima (48%)

ne, me ne zanima (7%)

da in se tudi pozanimam o izboru (29%)

da, ampak me sploh ne zanima (16%)

Število vseh glasov: 231

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!