Kdaj sol in sladkor (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

bonbončica -> Kdaj sol in sladkor (8.3.2007 20:18:59)

Živjo!

Kdaj lahko začnem solit in sladkat hrano za našga poba oz. do kdaj naj bi jedel neslano in nesladkano?

hvala in lepo se mejte

ANOIMEN -> RE: Kdaj sol in sladkor (8.3.2007 20:22:36)

to je najbolše da se pozanimaš pri svojem izbranem zdravniku ali formacevtu.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Lunc_a -> RE: Kdaj sol in sladkor (8.3.2007 20:38:50)

Solim že od nekdaj,ker je drugače že meni hrana bljak in ne vem zakaj bi takšno moral tudi otrok jest.Sladkala sem pa stvari pri cca 8 mesecu,ampak res zelo malo samo toliko da je

Marogica -> RE: Kdaj sol in sladkor (8.3.2007 20:44:19)

Sol sem začela dajati takoj, ko sem začela z uvajanjem goste hrane. Zakaj pa bi moj otrok jedel neke čudne mešanice zelenjave brez vsakega okusa in še užival zraven? Saj mi, odrasli, si tudi solimo, mar ne?

Sladkala pa nisem ničesar, razen kamilic(kadar je imel drisko), pa najbrž so v kakšnih instant čajih tudi kaj sladkorja najde.

V glavnem nisem komplicirala, niti pretiravala v nobeno smer. Pa sta mi oba jedla vse.

eya -> RE: Kdaj sol in sladkor (8.3.2007 20:57:24)

Solila na začetku nekaj mesecev nisem, zdaj pa solim, ampak manj. Sol vseeno obremenjuje ledvička.

Sladkam mu pa tudi nič ne.

lojzika -> RE: Kdaj sol in sladkor (8.3.2007 23:14:55)

Jaz sem tudi kar kmalu po mojem je jedel korenček ene 5 x brez soli potem pa sem mu čisto malo solila, ser se mi zdi da je pa res nagravžno brez okusa

Bonnie_RR -> RE: Kdaj sol in sladkor (9.3.2007 7:11:43)

Solila (vendar manj) sem že kar kmalu po začetku uvajanja, sladkam pa še danes bolj malo (če že).

CUKRČEK -> RE: Kdaj sol in sladkor (9.3.2007 7:41:03)

solila in sladkala sem od začetka....

pearl -> RE: Kdaj sol in sladkor (9.3.2007 10:21:58)

Še nič solila in sladkala. Zelenjavne jedi naše sedemmesečnice začinim z janežom in včasih tudi s kumno. Imajo tako fajn sladkast okus, dobre so za prebavo in rada poje. Saj je verjetno tudi žensko mleko najverjetne bljak.

Baucka -> RE: Kdaj sol in sladkor (9.3.2007 15:42:14)

Malo solim zelenjavo in vse ostalo, ali pa kuham v razrečeni juhi. Vendar občutno manj. Ke ko ni blo slano ni hotla jest. Sladkam pa še ne nič. Uvajat sva sicer začeli pri 6,5 mesecih, konkretno pa je začela jest z 8. Tako recimo, da sol uporabljam od 8 meseca.

tati2 -> RE: Kdaj sol in sladkor (9.3.2007 21:51:07)

Solila sem takoj na začetku uvajanja ampak res čisto malo, toliko za okus, ker drugače je res nagravžno.

Sladkam pa ji še danes nič, pa je stara 9 mesecev.

pinkiponki -> RE: Kdaj sol in sladkor (18.3.2007 21:01:45)

Pearl....zakaj naj bi bilo materino mleko bljak?????

Baucka -> RE: Kdaj sol in sladkor (19.3.2007 12:32:05)

Jaz sem poskusla svoje mleko in je ful dobro, je sladko. Tako, da ni bljak.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.3.2007 14:45:39)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]