kam: prvomajsko pohodniško morje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

sasa -> kam: prvomajsko pohodniško morje (8.3.2007 14:56:50)

živjo,

za prvi maj se odpravljamo na morje. lani smo bili na malem lošinju, kjer je bilo super: mesto za kavo, kosilo, kupovanje nogometnih slicic in en kup sprehajalnih in planinskih poti, po katerih smo šibali z našo takrat 10mesečnico v nahrbtniku.

tudi letos bi nekaj podobnega, a bi si želeli preizkusiti še kako drugo destinacijo. imate morda kako fajn idejo?

lp,

saša

Zamima -> RE: kam: prvomajsko pohodniško morje (8.3.2007 15:01:39)

Mi gremo na Vir tja kamor bomo šli tudi poleti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Mojca20 -> RE: kam: prvomajsko pohodniško morje (8.3.2007 15:34:28)

Mogoče Mljet

Kalamaki -> RE: kam: prvomajsko pohodniško morje (8.3.2007 16:39:51)

Mi smo bili za prvonovemberske praznike na Pagu. Prehodili po dolgem in počez. Ampak čez Lošinj ga ni. A ste Osorščico prehodili? A ste šli od Sunčane uvale krožno pot okoli otoka? Kaj pa po vrhu do konca, kjer je razgled na Ilovik in naprej? Pa od Martinščice do Lubenic? Če ne, imate še dosti dela.

sasa -> RE: kam: prvomajsko pohodniško morje (8.3.2007 21:39:41)

hvala punce. bom malo guglala.

k., vse smo prehodili, razen zadnje variante do lubenic. smo se vrnili na losinj se avgusta in je bilo k sreči večinoma oblačno. smo namreč veliko bolj pohodniki kot čevapčiči...

je pa tako, da gremo za 9 dni in vsaj vsak drugi dan bi radi hodili vsaj ene pet ur, če ne več:)

sa

Primoza -> RE: kam: prvomajsko pohodniško morje (9.3.2007 18:28:10)

Makarska riviera z Biokovim do 1750 m bi bil dober zadetek. Tudi Dubrovnik s Snježnico 1250 m je primeren.

Stran: [1]