|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še vedno doma...
30.9.2004 6:46:41   
filipinka
:)-pa nič slabe volje! Javljam vam, da sem še doma, da se nič ne dogaja in da ves dan ne bom mogla na RR, ker sem brez rač, pop. komaj. Torej hvala vsem, da me spodbujate in mi stojite ob strani. Pač mora biti tako, na silo ni nič dobro, kajne? Malemu je pa notri tako lepo 9nebesa!
Lepo se imejte in se beremo popoldan!:sloncek:
V. in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Še vedno doma...
30.9.2004 7:26:39   
Pikca
Me smo pa že mislile, da te je polna luna končno zvabila v porodnišnico.
Jaz tudi še vedno čakam... mala veselo brcka in je očitno čisto zadovoljna v trebuščku. Meni pa tudi ni nič hudega, samo malo me je strah, da ne bi bilo treba umetno sprožiti poroda. No, saj še nismo toliko čez...
Da bi bilo čimprej in čimlepše,
Pikca

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Še vedno doma...
30.9.2004 8:42:48   
Ro-La
Uživaj s trebuščkom in se še naspi če se lahko.
Saj bo, do božiča sigurno:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Še vedno doma...
30.9.2004 8:44:38   
Erdbeere
kr počakita še malo pa bo 9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Še vedno doma...
30.9.2004 9:29:06   
mala
tudi jaz ti svetujem da se še malo spočij in naberi moči za:duda:ne se preveč obremenjevat tolaži se s tem da boš že v parih dneh postala mamica9nebesa mislim da več kot deset dni čez rok ne boš čakala,pa srečno in upam da se kmalu oglasiš kot mamica:rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Še vedno doma...
30.9.2004 10:57:02   
niki5
Uživaj še zadnje dni :sloncek: To ni vsaki dano ;) Dojenček bo slej ko prej prišel :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Še vedno doma...
30.9.2004 13:11:06   
Anonimen
:)-:)-:)-:)-Očitno malček čaka lepše vreme:)-:)-:)-:)-:)-Se mu ne mudi:)-:)-Mami sam še malo počivaj ali pa pojdi se vozit po makedamu tako kot moja znanka z mopedom:)-:)-:)-:)-no čez dva dni po vožnji je šla rodit:)-:)-:)-Ti pa ni probat,bo že ko bo čas zrel :bravo:9nebesapapa

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Še vedno doma...
30.9.2004 15:48:46   
filipinka
Tako je...do božiča sigurno pride, samo ne vem če me ne bo prej razgnalo. Naj samo uživa in pridno raste, ko bo zrel pa bo že prišel!
Se pa že kar nekaj časa ful pakira naš :duda:, tak da bo!:sloncek::sloncek::sloncek: Se mi pa zdi, da ne more kufra zapret, zato pa ga ni tak dolgo. Bodoči ati pravi, da če je po mami, sigurno ma ful stvari in res ne more zapreti kovčka!:)-
Pikca, koliko dni si čez rok?
Lep dan, V. in :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Še vedno doma...
30.9.2004 20:18:44   
beba76
Pravkar sva z mojim mela debato, če bi za silvestrovo šli smučat (29.12.04 - 02.01.05). Mamo preko službe ful dobro varianto in smo lansko leto bili na Krvavcu, pa je blo tak kul, da bi šli še letos. Takrat bom jaz že 6 mesecev v 9nebesa in ne vem, kak bo kaj to zgledalo... Saj smučala ne bi, bi bila pridna kuharica; najbolj pa me mika zaradi malih, ki sta ful navdušena nad smuko - sva ju midva "naštimala". Lani še je bila Martina (veš kera) z nami in njeni, pa se jima je tudi dopadlo.
Pa še poceni je, da te ubije - 5.500 na dan za apartma s 4 ležišči, zrihtan pa, da stoj i gledaj...
Jaz bi, kaj pa ti, če bi bla na mojem mestu?
Veš, kot otrok sem jaz ful smučala in hvala bogu, da sem srečala Robija, kateri me je spet spomnil na to...

P.S.
Slike še se pošiljajo

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Še vedno doma...
30.9.2004 20:19:30   
Pikca
3, jutri 4 dni čez rok. Še jutri grem k moji ginekologinji, drug teden pa bom morala na pregled v porodnišnico, če še ne bo nič. Je rekla sestra v naši ambulanti, da so zadnje cajte naši mali sončki očitno bolj leni, ker nas je ful čez rok.
Lp, Pikca

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?