|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo v aprilu...
24.4.2007 18:53:55   
mateja80
bravo, lana38!!! user posted image  user posted image  user posted image   Iskrene čestitke ob tako veseli novici!!user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 601
24.4.2007 20:13:38   
stunfek
Držim pesti za jutrišnji test miskula! user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 602
24.4.2007 20:34:44   
monikap
Lanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to delaj bravo želim ti čim lepšouser posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 603
24.4.2007 20:37:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jokam od sreče. Čestitke lana38 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
24.4.2007 21:15:44   
rebeca
Žal je moja user posted image  spet prišla 5. škatlica klomifena ostane mi še ena, če nebo v teh dveh mesecih user posted image  sledi IVF.

Iz meseca v mesec sem bolj pesimistična, klomien na moje telo ne vpliva.

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 605
24.4.2007 21:25:09   
bumbum
Lana38, tole me je pa takoooooooo razveselilo, da ti ne znam povedati. Full sem vesela zate in ti iz srca želim vse dobro.
Upam, da grem po tvoji poti.....saj veš, da sem ti najprej "sledila" na HSG, pa enkrat sva meli obe zbrko z BT(obe sva že sanjali, da je to to, pa naju je potem prizemljilo).....zdaj pa ti nosečka. Res lepo, no!

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 606
25.4.2007 7:04:58   
lana38
rebeka, ne obupaj. Jaz sem zdaj zanosila 3 mesece po koncu s Klomifenom. Glavo gor in misli pozitivno.

Hvala vam za čestitke.
LP

lana38

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 607
25.4.2007 11:12:05   
ANIME
ČESTITKE VSEM user posted image

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 608
25.4.2007 14:18:02   
luna68
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 609
25.4.2007 17:25:51   
SILVA
Čestitke vsem novimuser posted image

(odgovor članu luna68)
Neposredna povezava do sporočila: 610
25.4.2007 19:20:05   
listek
Vsem srečkam user posted image  ČESTITKE user posted image user posted image user posted image  in ČUDOVITO nosečnost.

Ostale, ki pa še čakamo na user posted image ali user posted image : 'vem, da nam bo uspelo'

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 611
25.4.2007 23:29:55   
andre3a
Čestitke vsem novimuser posted image  in srečno nosečnost.Zdaj pa je prišel tudi naš s in bomo videli kaj bo jutri

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 612
26.4.2007 7:53:15   
stunfek
Dobro jutro!
Joj, kakšen Murphy! MOja M zamuja 2 dni, temperatura povišana 17. dan. Danes naj bi testirala, če seveda ne bi vedela, da ne bo nič - lahko zaupam ginekologu, ki me je pogledal z UZ in rekel, da ta mesec ne bo nič?!?
Namesto, da bi potem M prišla točno kot švicarski vlak me sedajle takole heca in temperatura vsak dan malo višja že 17 dni. Kakšno brezvezno nateguser posted image je! A ni, no? user posted image

Stunfek

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 613
26.4.2007 9:32:00   
ANIME
Jaz bi jo morala danes dobit ... ampak nisem zdržala in sem test delala že včeraj. In seveda imam danes spet surlo, ker je pokazlo -.
Danes/jutri bi jo morala dobit ... zdaj bomo pa čakali in čakali in se živcirali user posted image

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 614
26.4.2007 10:56:26   
Taula
Jaz bi jo morala danes dobit ... ampak nisem zdržala in sem test delala že včeraj. In seveda imam danes spet surlo, ker je pokazlo -.
Danes/jutri bi jo morala dobit ... zdaj bomo pa čakali in čakali in se živcirali

Zdrži se, ker nimaš nič od tega. Samo denar stran mečeš, živciraš se in posledično mogoče tudi zaradi tega ne zanosiš. Je težko, ampak ne čakajte tako težko na D dan ko naj bi prišla in ne delajte toliko testov. Sej jaz sme bila ista na začetku, priznam..in kaj imam od tega. Samo prazno denarnico.user posted image  Nič prej ne bom zaradi tega noseča.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 615
26.4.2007 12:11:23   
iwa
Lana38 iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se te še spomnim ko smo prejšnje leto jeseni skupaj čakale na user posted image user posted image . Jaz sm že v 36 tednu a občasno še pogledam k vam in stiskam pesti za vse da čimprej zagledate user posted image ! In ker vem da si se res načakala ti še toliko bolj čestitam kar morem! Želim ti lepo in zdravo user posted image in user posted image ! Uživaj prav vsak dan teh user posted image !

Vsem ostalim pa želim da čimprej zagledate user posted image user posted image !

Življenje je lepo!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 616
26.4.2007 16:50:12   
t*e*j*k*a
Ola!!

Spet se jaz oglašam.  Najprej Lana38 čestitke in seveda tudi vsem ostalim novim user posted image !!!

Moje  M še kar ni, jutri zjutraj delam test in vas obvestim kako bo.
Me pa ful čudno neki špika v bušiju, enkrat na levi enkrat na desni strani, enkrat pa celo na sredini. Tko da ne vem kaj je to. Bolečine niso močne ampak so ravno prav močne, da jih čutim in da mi grejo na živce.

Sem malo gledala po forumu in ugotovila da je to običajno v nosečnosti tudi zgodnji, ker se širi maternica in so ob tem prisotni krči brez katerih ne gre.

No bomo vidli jutri pri čem sem!!!

Čao

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 617
26.4.2007 20:29:11   
katipi
user posted image user posted image user posted image user posted image Lana, bravo, punca!user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke tudi vsem drugim user posted image !

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 618
26.4.2007 22:03:44   
mala_pikica
No tudi moja user posted image je prišla včeraj, točna kot ura. Jaz se selim v mesec maj, upam, da bo to moj mesec. Smo, pa mi komaj začeli delati na user posted image , tako, da grem v drugi krog. Vsem user posted image čestitam in vam želim lepo nosečnost, ostalim pa, da čimprej zagledate user posted image user posted image . lp

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 619
27.4.2007 8:33:44   
t*e*j*k*a
Ola!!

No danes zjutraj sem delala test in je pokazal user posted image !!!

Sam tolk da vas obvestim.

Lepe praznike vsem!!!!!

Čao

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 620
27.4.2007 9:43:38   
stunfek
Uau, čestitke tejka! to bodo lepi prazniki! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce...nasvet prosim...kaj je lahko vzrok, da je BT povečana že 18.dan? M ni, včerajšnji test je pokazal minusek. user posted image  Ne samo, da je povišana, vsak dan malo naraste...no, ja, sedaj bodo prazniki in upam, da pride M.

Stunfek

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 621
27.4.2007 10:03:16   
lana38
t*e*j*k*auser posted image user posted image user posted image !
stunfek jaz ne poznam drugega razloga za povečano BT kot user posted image . user posted image Kateri test pa si delala? BC mini ti zazna najnižjo koncentraijo hormona-že 10 enot. Morda pa se je tvoj G zmotil. Poglej tudi jaz sem user posted image , ko tega sploh nisem več pričakovala.
LP

lana38

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 622
27.4.2007 10:11:19   
listek
Živjo!

Čestitke vsem novim user posted image  !!

Javljam pa, da je moja user posted image  danes zopet prišla. 3. krog K zgleda ni pomagal. Po praznikih moram do moje G, da izvem, kako naprej. Se pa selim med 'nečakajoče' majevke.

Lepe praznike vsem in čim več user posted image user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 623
27.4.2007 11:03:30   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  tejka.

(odgovor članu listek)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
27.4.2007 11:36:27   
monikap
*t*e*j*k*auser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image želim ti lepo in zdravouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?