Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 24.4.2007 18:53:55
|
|
|
|
mateja80
|
bravo, lana38!!! Iskrene čestitke ob tako veseli novici!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 24.4.2007 20:13:38
|
|
|
|
stunfek
|
Držim pesti za jutrišnji test miskula!
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 24.4.2007 20:34:44
|
|
|
|
monikap
|
Lana to delaj bravo želim ti čim lepšo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 24.4.2007 20:37:51
|
|
|
|
Anonimen
|
jokam od sreče. Čestitke lana38
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 24.4.2007 21:15:44
|
|
|
|
rebeca
|
Žal je moja spet prišla 5. škatlica klomifena ostane mi še ena, če nebo v teh dveh mesecih sledi IVF. Iz meseca v mesec sem bolj pesimistična, klomien na moje telo ne vpliva. l.p.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 24.4.2007 21:25:09
|
|
|
|
bumbum
|
Lana38, tole me je pa takoooooooo razveselilo, da ti ne znam povedati. Full sem vesela zate in ti iz srca želim vse dobro. Upam, da grem po tvoji poti.....saj veš, da sem ti najprej "sledila" na HSG, pa enkrat sva meli obe zbrko z BT(obe sva že sanjali, da je to to, pa naju je potem prizemljilo).....zdaj pa ti nosečka. Res lepo, no!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 25.4.2007 7:04:58
|
|
|
|
lana38
|
rebeka, ne obupaj. Jaz sem zdaj zanosila 3 mesece po koncu s Klomifenom. Glavo gor in misli pozitivno. Hvala vam za čestitke. LP
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 25.4.2007 11:12:05
|
|
|
|
ANIME
|
ČESTITKE VSEM
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 25.4.2007 14:18:02
|
|
|
|
luna68
|
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 25.4.2007 17:25:51
|
|
|
|
SILVA
|
Čestitke vsem novim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 25.4.2007 19:20:05
|
|
|
|
listek
|
Vsem srečkam ČESTITKE in ČUDOVITO nosečnost. Ostale, ki pa še čakamo na ali : 'vem, da nam bo uspelo'
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 25.4.2007 23:29:55
|
|
|
|
andre3a
|
Čestitke vsem novim in srečno nosečnost.Zdaj pa je prišel tudi naš s in bomo videli kaj bo jutri
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 26.4.2007 7:53:15
|
|
|
|
stunfek
|
Dobro jutro! Joj, kakšen Murphy! MOja M zamuja 2 dni, temperatura povišana 17. dan. Danes naj bi testirala, če seveda ne bi vedela, da ne bo nič - lahko zaupam ginekologu, ki me je pogledal z UZ in rekel, da ta mesec ne bo nič?!? Namesto, da bi potem M prišla točno kot švicarski vlak me sedajle takole heca in temperatura vsak dan malo višja že 17 dni. Kakšno brezvezno nateg je! A ni, no?
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 26.4.2007 9:32:00
|
|
|
|
ANIME
|
Jaz bi jo morala danes dobit ... ampak nisem zdržala in sem test delala že včeraj. In seveda imam danes spet surlo, ker je pokazlo -. Danes/jutri bi jo morala dobit ... zdaj bomo pa čakali in čakali in se živcirali
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 26.4.2007 10:56:26
|
|
|
|
Taula
|
Jaz bi jo morala danes dobit ... ampak nisem zdržala in sem test delala že včeraj. In seveda imam danes spet surlo, ker je pokazlo -. Danes/jutri bi jo morala dobit ... zdaj bomo pa čakali in čakali in se živcirali Zdrži se, ker nimaš nič od tega. Samo denar stran mečeš, živciraš se in posledično mogoče tudi zaradi tega ne zanosiš. Je težko, ampak ne čakajte tako težko na D dan ko naj bi prišla in ne delajte toliko testov. Sej jaz sme bila ista na začetku, priznam..in kaj imam od tega. Samo prazno denarnico. Nič prej ne bom zaradi tega noseča.
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 26.4.2007 12:11:23
|
|
|
|
iwa
|
Lana38 iskrene čestitke! Se te še spomnim ko smo prejšnje leto jeseni skupaj čakale na . Jaz sm že v 36 tednu a občasno še pogledam k vam in stiskam pesti za vse da čimprej zagledate ! In ker vem da si se res načakala ti še toliko bolj čestitam kar morem! Želim ti lepo in zdravo in ! Uživaj prav vsak dan teh ! Vsem ostalim pa želim da čimprej zagledate !
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 26.4.2007 16:50:12
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Ola!! Spet se jaz oglašam. Najprej Lana38 čestitke in seveda tudi vsem ostalim novim !!! Moje M še kar ni, jutri zjutraj delam test in vas obvestim kako bo. Me pa ful čudno neki špika v bušiju, enkrat na levi enkrat na desni strani, enkrat pa celo na sredini. Tko da ne vem kaj je to. Bolečine niso močne ampak so ravno prav močne, da jih čutim in da mi grejo na živce. Sem malo gledala po forumu in ugotovila da je to običajno v nosečnosti tudi zgodnji, ker se širi maternica in so ob tem prisotni krči brez katerih ne gre. No bomo vidli jutri pri čem sem!!! Čao
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 26.4.2007 20:29:11
|
|
|
|
katipi
|
Lana, bravo, punca! Čestitke tudi vsem drugim !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 26.4.2007 22:03:44
|
|
|
|
mala_pikica
|
No tudi moja je prišla včeraj, točna kot ura. Jaz se selim v mesec maj, upam, da bo to moj mesec. Smo, pa mi komaj začeli delati na , tako, da grem v drugi krog. Vsem čestitam in vam želim lepo nosečnost, ostalim pa, da čimprej zagledate . lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 27.4.2007 8:33:44
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Ola!! No danes zjutraj sem delala test in je pokazal !!! Sam tolk da vas obvestim. Lepe praznike vsem!!!!! Čao
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 27.4.2007 9:43:38
|
|
|
|
stunfek
|
Uau, čestitke tejka! to bodo lepi prazniki! Punce...nasvet prosim...kaj je lahko vzrok, da je BT povečana že 18.dan? M ni, včerajšnji test je pokazal minusek. Ne samo, da je povišana, vsak dan malo naraste...no, ja, sedaj bodo prazniki in upam, da pride M.
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 27.4.2007 10:03:16
|
|
|
|
lana38
|
t*e*j*k*a ! stunfek jaz ne poznam drugega razloga za povečano BT kot . Kateri test pa si delala? BC mini ti zazna najnižjo koncentraijo hormona-že 10 enot. Morda pa se je tvoj G zmotil. Poglej tudi jaz sem , ko tega sploh nisem več pričakovala. LP
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 27.4.2007 10:11:19
|
|
|
|
listek
|
Živjo! Čestitke vsem novim !! Javljam pa, da je moja danes zopet prišla. 3. krog K zgleda ni pomagal. Po praznikih moram do moje G, da izvem, kako naprej. Se pa selim med 'nečakajoče' majevke. Lepe praznike vsem in čim več .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 27.4.2007 11:03:30
|
|
|
|
Anonimen
|
tejka.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v aprilu... 27.4.2007 11:36:27
|
|
|
|
monikap
|
*t*e*j*k*a želim ti lepo in zdravo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?