Anonimen -> RE: Nuhalna svetlina v Domžalah (8.3.2007 15:25:41)
|
Jaz pa z dr. Strahovo sploh nisem zadovoljna, tako da jo bom zamenjala! Že v nosečnosti, me na koncu ni pogledala, pa čeprav sem ji jamrala, da me vse boli, trebuh otrdeva že en mesec na vsakih 8- 10 minut. Rekla je samo, da me nima smisla pregledovat, ker ko bo čas, bom šla pač rodit[sm=zmeden.gif]. No, v porodnišnici so pa potem rekli, da dobro, da sem rodila že 14 dni pred PDP, ker revček ni več dobival hrane in je notri "hiral", ker je bil tako čudno obrnjen. No, kot da ni bilo to že dovolj, ker bi se lahko zelo slabo končalo, me po porodu sploh ni pregledala (6 tednov)[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif], pa čeprav sem rekla, da še vedno malo krvavim[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Rekla je samo, da me ne bo matrala še s pregledom[sm=zmeden.gif],........ampak, kako je pa vedela, da je z mano vse vredu???? Nekatere so z njo zelo zadovljne, slišala sem pa tudi že kar nekaj pripomb! Glede prijaznosti pa,.......meni se je velikokrat zdel njen smeh in dobra volja malo prisiljena! To je moja izkušnja z njo! [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|