Anitka
|
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:Hojla!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: He he, pasem že dost boljše volje in to iz dveh razlogov: - prvi je zaradi naše predrage TIE :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: - drugi pa zato, ker le niste pozabile na naša nadaljevanja "za nas":zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek: A ni svet veliko lepši, ko prebiramo lepe novičke? Se mi kar poje. Pa danes sem peljala sestro k eni moji prijateljici, ki je posodila en veeeeeeeeelik kup oblačilc za njenega otročka, ki bo privekal na svet v oktobru. Jupi!!!!!!!!!:sloncek::racka::zajcek::sloncek::racka::zajcek::sloncek::racka::zajcek: Hej PIA 73 kar naprej s pozitivnimi mislimi. Uspelo nam bo in to kmalu. Mislim, da nam nekdo po Tii pošilja signale, da smo končno tudi me fosilke na vrsti. Jupije. LENA 76 žal mi je zaradi te rdeče packe, a me se ne damo!Bo pokapirala, da je tečna in se bo raje malo umaknila (za kakih 9 mesecev) in držim pesti :miska: da bo to prav kmalu. Eh NEŽA 76 sedaj je res skoraj ves svet prehlajen. "Mojim" malčkom palčkom v vrctu skoeraj vsem curlja iz noskov. Bo bolje. In držim pesti, da boš med prvimi oktoberskimi srečkami nosečkami 9nebesa9nebesa SIMONAS veliko sreče na izpitu v ponedeljek.:miska::miska::miska::miska::miska::miska: BIBA 77 veš sem premišljevala, da se je morda O malce ustrašila UZ in se je malce skrila pred G;) Tudi zate pestke:miska::miska::miska: Ja srečanje pa se organizira Mariboru in sicer najverjetneje spet kar v Europarku. In KOALA na tvojo pomoč itak računam. Pa še naprej pridno telovadita :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Tudi midva bova. ;):sloncek:;):sloncek: ŠPELIN@ pestke tudi zate :miska::miska::miska::miska::miska: pa čim manj obremenjevanja. Pojdi ven na zrak, sprosti se in le pozitivne misli. TIA tvojega SMS-a žal nisem dobila. Sem te pa malo prej klicala, pa se nisi oglasila. Morda bomo šli na srečanje res že štirje, če bo v sredimi meseca ;) Če ne pa gremo najmanj štirje drug mesec. BAMBI veliko pestk :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: za jutrišnji izpit. In ja drugo leto bomo že vse po vrsti rojevale in držale v naročjih naše :duda::duda::duda::duda: MAJANA jaz pa tokrat čisto zares M ne čakam 18.10. Naj si ne drzne :grrr::grrr::grrr::grrr: hoditi okrog mene, ker jo bom čez kolena. BETY ti pa pridno papcaj Klomifen, potem pa veselo na delo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Gelede Klomifena pa ti ne znam nič pametnega napisati, ker nimam še nobenih izkušenj z njim. DARJA* tudi tebi veliko sreče jutri in potem čez dva tedna :modri::duda::roza: In res enkrat bo že, če ne prej pa pri 50-ih - saj se hecam, bo že veliiko prej. Pri petdesetih bomo že skoraj babice. KLARISA drži se :angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica: Ja še malce besed o srečanju. Predlagala bom nekaj datumov, ve pa malce napišite kateri bi vam kaj ustrezal. - petek, 8.10. - sobota, 9.10. - četrtek, 14.10. - petek, 15.10. - sobota, 16.10. Malce premislite, jaz bom zapisala pa bom skušala najti najboljšo varianto. Lahko tudi kateri drug dan, razen ob torkih ne, ker ne morem. Čav bav, Anitka:metulj:
|