|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BELI TOK ALI....?
7.3.2007 17:42:48   
ALEKSA13
Sem na koncu devetega tedna nosečnosti. Do približno 6 ali 7 tedna sem imela vsak dan rjave izcedke, zdaj pa teh ni več. Zdaj po prenehanju teh izcedkov, pa imam vsak dan tak svetlo rumen izcedek (ne vem ali je to "beli tok"), tako da nosim v službi majhen vložek. Ponoči, ko mirujem, ali ko počivam, tega izcedka praktično ni, samo če sem nekaj časa na nogah.
Ali je imela katera med nosečnostjo takšen izcedek in kako dolgo?
Hvala, LP. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BELI TOK ALI....?
7.3.2007 19:40:20   
tinki_winki
Na Pušenjakovem forumu sem prebrala, da je povečani beli tok v času nosečnosti povsem normalen pojav. Tudi pri sebi to opažam, čeprav je zadnje dni obarvan bolj na rumeno kot prozorno (belo).

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.3.2007 9:13:47   
lunca2
Tudi jaz imam bel izcedek in sem vprašala svojo ginekologinjo, če je kaj narobe pa mi je rekla, da je v nosečnosti normalno. Tako, da ni straha. Bomo pa uporabljali tiste male higienske vložke.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu tinki_winki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.3.2007 9:26:14   
tintin
Jaz sem noseča 6t pa sem imela/imam že od začetka občasno oker (morda celo sv. rjavo) obarvan tok, sicer večinoma bel, rumenkast, prozoren. Ker sem bila vsa prestrašena sem šla k G in je ugotovila, da imam minimalno krvavitev, kjer se zarodek zajeda v maternično sluznico in se vsake toliko malo rjavkasto pocedi...nič tragičnega, ampak vseeno mi je dala preventivno dabroston 2-krat na dan. Se mi zdi, da je malo bolje sedaj...oz. vsaj moja psiha je olajšana. Držim pesti. Mislim pa da ni nič narobe.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.3.2007 9:37:56   
tanova
POZDRAVLJENE

prav tako se je pri meni pojavil beli tok.. Vse dokler ni srbeč se da z njim še živeti, le dnevne vložke je potrebno uporabljati, če pa srbi potem pa reči ginekologinji da ti da vložke za v vagino.  Tudi izcedki za nekaj časa izginejo.  Smo pač nosečke ane.  Vse to spada zraven. user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?