|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kri v blatu!?
7.3.2007 14:11:56   
bellamia
Najprej bi se rada vsem zahvalila za odgovore, ki ste mi jih posredovali pri prejšnji temi Alergija in cepljenje!
Zdaj me zanima šenekaj drugega. Po skoraj 14 dnevni strogi dieti brez jajc in mleka(ko se ji je prvič pojavila kri mi je pedijatrinja rekla naj poskusim  z dieto in opazujem rezultate), sem pri pri svoji  3 mesečni hčerki še trikrat do zdaj opazila malce krvi. Gre za zelo malo krvi(tri pikice), ampak če bi bila to alergija na mleko in jajca, bi zadeva morala biti vredu. Splošni zdravnik mi je rekel naj ne skrbim, naj pa skrbno spremljam zadevo, ker je še premajhna za kakšne preiskave črevesja in podobno. Rekel je naj bom pa pozorna če bi šlo za večje količine krvi. Drug teden imava pediatra in morala bi se tudi cepiti, ampak sama zahtevam najprej da kri iz blata izgine, šele nato bi se pogovarjala o cepljenju.
Ali naj pediatrinji omenim da bom hčerko peljala na bioresonanco? (sama sem jo preizkusila in mi je veliko pomagala)
Kaj menite vi? Od kje kri?
Ali ima katera podobne izkušnje?

Hvala že vnaprej in lep pozdrav vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kri v blatu!?
7.3.2007 15:27:18   
Dadi
Naša pupa je bila stara 4 mesece ko smo opazili sluzasto kri v blatu...Odšli smo v bolnico in tam so ugotovili da ima en virus in da bo zadeva minila sama od sebe...Doma sem ji dajala probiotike in se je zadeva ustavila.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu bellamia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kri v blatu!?
7.3.2007 17:59:47   
duhica
Pozdravljena!

Imamo podobne izkušnje.
Po moje ni razloga za paniko. Pri naši se je kri pojavila prvič v 2. mesecu, potem pa še nekajkrat do 4. meseca. Jaz sem seveda paniko zagnala, so dali kri za alergijo na mleko pregledat. Je blo vse OK. Potem je ena pediatrinja povedala, da je čisto normalno da se to pojavlja, ker se črevesje čisti. Pri naši je bilo res malo krvi, sem celo pleničko k pediatrinji nosla. Potem se je pri sinu tudi pojavila kri pri 3 mesecih, takrat sem pa zadevo samo spremljala in se je kar nehalo.

Ti samo opazuj svojega otroka, če se drugače dobro počuti ne rabiš skrbet in če krvi res malo. Pri naših dveh so ble to bolj take rdeče nitke, pomešane s sluzjo. Te pa razumeme, jaz sem bila prvič zelo zelo prestrašena.

Pa vse dobro!

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?