Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kateri avto za 3 avtosedeže? 7.3.2007 13:58:24
|
|
|
|
beba76
|
Mi mamo Hondo FRV in ma zadaj tri ločene sedeže, tak da bi tu šlo. Pa še spredaj ma 3 sedeže in se otrok lahko komot vozi tudi spredaj, saj se sredinski sedež pomakne nazaj (pa tisti v zadnji vrsti seveda tudi, drugače oni zadaj ne bi imel prostora za noge). Mi smo polno zasedeni, ker nas je 6 in se prav nič ne stiskamo.
|
|
|
|
RE: Kateri avto za 3 avtosedeže? 7.3.2007 14:12:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ford c makx in s max. Sta kot enoprostorca.
|
|
|
|
RE: Kateri avto za 3 avtosedeže? 7.3.2007 14:13:58
|
|
|
|
spelaz
|
Evo, mi tudi imamo FRV Hondo. Je super, ker ima zadaj 3 samostojne sedeže (posebnost, da ima tudi 3 spredaj, samo se da srednjega podret in imaš malo širši prostor in lažji pregled nad otroci). Honda je zanesljiva, varčna, dobri motorji in oprema. Prtljažnik je srednje velik, tako da nekaj se da spravit notri. Sam avto je dinamičen, ni predolg in modernega videza. Link: http://www.ac-mobil.si/modeli/default.asp?model=frv LP
|
|
|
|
RE: Kateri avto za 3 avtosedeže? 7.3.2007 14:23:58
|
|
|
|
lelaval
|
Midva imava enoprostorca - registriranega za 7 oseb. Smo prej imeli navaden avto in smo komaj dobili not 2 jahača + lupinico - vzadaj. Zdaj pa sedijo otroci bolj komot, ker so sedeži v 3 vrstah - če se starejša 2 skregata, potem sedita vsak v svoji vrsti .
|
|
RE: Kateri avto za 3 avtosedeže? 7.3.2007 15:17:44
|
|
|
|
ajrin
|
Mi imamo pa Grand Scenica in ce je sila se nas lahko pelje notr 7, drugač pa smo za tri sedeže v drugi vrsti moral mal pokombinirat in zamenjat prej ustaljene sedeze starejših dveh, ker se pasovi niso dali enostavno pripenjat. Smo pa zelo zadovoljni, ker je v prtljažniku zares ogromno prostora!!!
|
|
RE: Kateri avto za 3 avtosedeže? 7.3.2007 15:28:30
|
|
|
|
blak
|
Citroen Xsara Picasso
|
|
|
|
RE: Kateri avto za 3 avtosedeže? 7.3.2007 15:37:45
|
|
|
|
žmož
|
Renault ESPACE -je zakon za veliko družino! Imaš ta kratko verzijo al pa Grand verzijo-v obeh pa je možnost 7 sedežev.
|
|
|
|
RE: Kateri avto za 3 avtosedeže? 7.3.2007 15:44:21
|
|
|
|
*maja
|
Mi imamo Peugeota 806 in je super prostoren, sploh za tri avtoseeže enega zraven drugega.
|
|
|
|
RE: Kateri avto za 3 avtosedeže? 7.3.2007 19:54:37
|
|
|
|
Joe
|
Dacia Logan MCV Dolga kot karavan, 2, 5 ali 7 sedežev (so odstranljivi). Renaultova družina, podobno sodelovanje kot pri Thaliji. Nova (jamstvo 3 leta ali 100.000 km) v dizelskem paketu Ambience 1.5 dCi z dodanim varnostnim paketom zračnih vreč (2 spredaj, 2 ob strani) in klimo stane 11.730€ ali 2,8 mio SIT. ABS serijsko. Ni fancy, izgleda pa simpatično in res prostorno. Nisem je še peljal. http://www.dacia.si/si/DaciaSITe/mcv/home/index.html
|
|
RE: Kateri avto za 3 avtosedeže? 7.3.2007 20:53:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Joe Dacia Logan MCV Ni fancy, izgleda pa simpatično in res prostorno. Nisem je še peljal. jz pa!
|
|
|
|
RE: Kateri avto za 3 avtosedeže? 8.3.2007 9:12:17
|
|
|
|
Ines.
|
Vsem najlepša hvala za odgovore. Sedaj imam vsaj usmeritev katere avtomobile naj gledam, prej sem bila pa v čisti temi.
|
|
RE: Kateri avto za 3 avtosedeže? 8.3.2007 22:43:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Joe Dacia Logan MCV Dolga kot karavan, 2, 5 ali 7 sedežev (so odstranljivi). Renaultova družina, podobno sodelovanje kot pri Thaliji. Nova (jamstvo 3 leta ali 100.000 km) v dizelskem paketu Ambience 1.5 dCi z dodanim varnostnim paketom zračnih vreč (2 spredaj, 2 ob strani) in klimo stane 11.730€ ali 2,8 mio SIT. ABS serijsko. Ni fancy, izgleda pa simpatično in res prostorno. Nisem je še peljal. http://www.dacia.si/si/DaciaSITe/mcv/home/index.html Garancije imaš lahko tudi 5 let.
|
|
|
|
RE: Kateri avto za 3 avtosedeže? 9.3.2007 8:54:48
|
|
|
|
caillou
|
IZVIRNO SPOROČILO: Joe Dacia Logan MCV Dolga kot karavan, 2, 5 ali 7 sedežev (so odstranljivi). Renaultova družina, podobno sodelovanje kot pri Thaliji. Nova (jamstvo 3 leta ali 100.000 km) v dizelskem paketu Ambience 1.5 dCi z dodanim varnostnim paketom zračnih vreč (2 spredaj, 2 ob strani) in klimo stane 11.730€ ali 2,8 mio SIT. ABS serijsko. Ni fancy, izgleda pa simpatično in res prostorno. Nisem je še peljal. http://www.dacia.si/si/DaciaSITe/mcv/home/index.html DACIA, DACIA, DACIA,..... !!!
|
|
RE: Kateri avto za 3 avtosedeže? 9.3.2007 10:12:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Clio.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?