NAVT -> RE: primorke: piran-koper (3.6.2007 20:26:03)
|
Majrim, se vidiva jutri, sicer si pa res ne bom ogledovala porodnišnice, ampak se bom samo zmenila Melaverde, računam na to (pa tudi v MŠ so mi rekli, naj grem kar gor in se zmenim), da si bo lahko vzela babica Mirjam kakšnih 10 minut in mi razložila kako poteka (nekompliciran) porod dvojčkov, pa kako je z zasedbo v porodni, kako poteka po porodu - kakšna pomoč več (???)... Upam, da me ne bodo odbili. Sicer pa itak grem konec tedna na polni penzion in bom pa pol enkrat skočila v zgornji štuk. Rodila bom pa v Izoli, razen če se ne bo začelo prehitro kaj dogajat, pol pa Ljubljana kliče. Sicer mi je tako tudi v začetku nosečnosti razložila Rožičeva. Če ne bo panike za otroke, pol poteka porod v Izoli, če pa je karkoli prezgodaj, pa vse v Lj, ker je tudi rekla, da imajo gor boljšo opremo in seveda več izkušenj. Sicer pa je tudi za zdaj rekla, da tako kot bodo rekli v Lj, da tako bo ona upoštevala "navodila".Zaenkrat zaupam in sem kar optimistična. Čeprav sem prej govorila z eno kolegico, ki je sicer nosila dvojajčna, a je bila razlika med njima 1kg, pa so počakali dopolnjenih 34 tednov, pol pa sprožili. Kljub temu, da ni bilo s tamalimi in s pretoki nič narobe. Me je pa malo prestrašila, ker je rekla, naj se kar pripravim, da me lahko gor zadržijo. Bom že našla način, da sporočim.
|
|
|
|