NAVT -> RE: primorke: piran-koper (22.3.2007 10:45:58)
|
Jaz sem tudi Rožičeva. Vztrajam pri njej zaradi njene strokovnosti, vsekakor ne zaradi njenega osebnega odnosa do mene. Sem drugič noseča, tokrat z dvojčki, kar pomeni, da sem že zaradi tega malo bolj rizična oz. potrebna večjega spremljanja. V začetku sem imela ravno na temo pogostejšega spremljanja z njo velik konflikt, a sem po hudih besedah in z moje strani tudi poplavo joka (hormoni pač), povedala, da nanjo nisem čustveno navezana in bi jo že zdavnaj zamenjala, če ji ne bi kot strokovnjakinji popolnoma zaupala. Izrazila sem želja, da ostanem pri njej, če se tudi ona s tem strinja. Sedaj sem spremljana tako kot sem dobila priporočilo na NS, s strani Rožičeve sem pa po konfliktu pričakovala nekoliko zadržan odnos. A moram vam povedati, da me je izredno prijetno presenetila. Zelo je prijazna, na zadnje me je pozdravila celo z imenom, skratka njen odnos se je izredno spremenil v pozitivni smeri. V prvi nosečnosti je potekalo vse bp, naredila mi je pa precej UZ, veliko več kot ostali (kot so kolegice-nosečnice povedale, ki so pri drugih G). Tudi pojasnila mi je stvari, ki sem jih vprašala. Res odvisno od dneva, vendar si je večkrat vzela dovolj (za moje pojme) časa za razlago. Res pa je, da če je ne vprašaš, navadno sama od sebe ni ravno zgovorna. Pa z bolniško vsekakor ne skopari, kar se mi tudi zdi OK. Tiste, ki poznate izolski tednik Mandrač, naj povem, da je v (mislim da) zadnji številki prispevek neke njene pacientke, ki se zgraža ravno nad odnosom Rožičeve.
|
|
|
|